Menü
Kosár

BÉTA TRIÓ ifjúsági könyvcsomag (5 db)

BÉTA TRIÓ ifjúsági könyvcsomag (5 db)
BÉTA TRIÓ ifjúsági könyvcsomag (5 db)
  • Készlet: Raktáron
  • Reward Points: 34
  • Termékkód: 12098
  • ISBN: 9789632977959
  • belív: színes
  • Védőborító: nincs
  • Oldalszám: 96
  • Méret: 140x185
  • Kötés: puhafedeles, ragasztókötött
  • Kiadó: Alexandra

Előző akciós ár: 3 490 Ft
Az előző 30 nap legalacsonyabb ára

Eredeti ár: 8 995 Ft
A könyv teljes ára


Online ár: 3 490 Ft (-61%)

Weboldalunkon leadott rendelésekre érvényes ár

Nettó ár: 3 490 Ft
Ár hűségpontban: 3490

Ezt az  5 db-os könyvcsomagot inkább a fiatalabbaknak szántuk. A borongós őszi estéken kellemes kikapcsolódást és jó szórakozást nyújthatnak!

A sorozat tagjai:

BÉTA TRIÓ A világítótorony őre

Szeretitek a tengert? Én igen, ám egy ideje Baskerville vizei nem éppen nyugodtak: egy titokzatos jachttolvaj járja a kikötőt, és mintha ez még nem lenne elég, egy viharos éjszakán a világítótorony idős őre is nyomtalanul eltűnik! Egy új sorozat Bat Pat húga, Brilly Pat tolmácsolásában, aki két nővérével együtt megalakította a híres-neves Béta triót. 

BÉTA TRIÓ Az elátkozott skót duda

A nővérem, Baggy él-hal a rockzenéért. Nem csoda hát, hogy rendkívül izgatott volt, mikor kiderült, kedvenc bandája a városunkba látogat. Egy régi, sejtelmes ház, egy világhírű rockzenekar, egy titokzatos rajongó... ráadásul mindez Baskerville-ben! Itt bizony egy nyomozásra váró rejtély lappang!
Ha igaz a mondás, hogy egységben az erő, akkor a nővéreimre és rám ez többszörösen igaz, mert hárman lennénk. Mi vagyunk a Béta trió.

Segítetek nekünk megoldani a következő rejtélyt? Az elátkozott skót duda A nővérem, Baggy él-hal a rockzenéért. Nem csoda hát, hogy rendkívül izgatott volt, mikor kiderült, kedvenc bandája a városunkba látogat. Egy régi, sejtelmes ház, egy világhírű rockzenekar, egy titokzatos rajongó... ráadásul mindez Baskerville-ben! Itt bizony egy nyomozásra váró rejtély lappang!

BÉTA TRIÓ A díva nyakéke
Ha igaz a mondás, hogy egységben az erő, akkor a nővéreimre és rám ez többszörösen igaz, mert hárman lennénk.
Mi vagyunk a Béta trió.
Segítetek nekünk megoldani a következő rejtélyt?

Láttatok már valaha csillogó gyémánt ékszereket? Mi igen, a baskerville-i múzeumban rendezett lélegzetelállító kiállításon. Sajnos valakinek annyira megtetszettek, hogy megpróbálta elrabolni a kiállítási darabokat... és barátunkra, Tommyra akarta terelni a gyanút.


BÉTA TRIÓ A titokzatos macska tolvaj
Ha igaz a mondás, hogy egységben az erő, akkor a nővéreimre és rám ez többszörösen igaz, mert hárman lennénk. Mi vagyunk a Béta trió. Segítetek nekünk megoldani a következő rejtélyt?
Ti is szeretitek a ruhákat? A nővérem, Bessy egyenesen bolondul értük! Képzelhetitek, hogy odavolt, amikor megtudta, hogy a kedvenc divattervezője a városba érkezett! Azt persze nem is sejtette, hogy segíteni fog neki megkeresni a titokzatos körülmények között eltűnt macskáját…

BÉTA TRIÓ Négy barátnő, egy rejtély

Szerintem az hozza össze legjobban a barátokat, ha együtt nyomoznak rejtélyes és megmagyarázhatatlan esetek után. És Baskerville-ben mostanában sok ilyen történt: megbolondultak a köztéri órák, eltűnt pár festmény, pánikot keltett egy sereg madár...Folytassam?Írjon véleményt!

unio