
Akció
-66 %
Húsvéti ételek - Cicvara és a többiek - Ízőrzők sorozat 6. kötet
- Készlet: 2–3 nap
- Termékkód: 7830
- Méret: 170.00mm x 243.00mm x 0.00mm
- Szerző: Róka Ildikó - Móczár István
- ISBN: 9789633541265
- Sorozat cím: Ízőrzők - 30 kötetes szakácskönyvsoroz
- belív:
- Védőborító:
- Oldalszám: 96
- Méret: B5
- Kötés: keményfedeles, cérnafűzött
- Kiadó: Duna International Könyvkiadó Kft.
500 Ft
1 490 Ft
Nettó ár: 500 Ft
Ár hűségpontban: 500
Ízőrzők - 30 kötetes szakácskönyvsorozat - Hazai tájak - Hazai ízek
Régi konyhák házias ízeit, vidéki ételek utánozhatatlan gazdagságát mutatja be a közkedvelt „Ízőrzők” című televíziós ismeretterjesztő sorozat. Az ország legügyesebb háziasszonyaitól és házigazdáitól könnyen kedvet kaphatnak, hogy meglepjék családjukat, barátaikat a régi idők felejthetetlen ízeivel. Vendégváró falatok, egyszerű, gyorsan elkészíthető, ízletes ételek, helyi különlegességek, hasznos tanácsok egyaránt helyet kapnak a könyvekben.
A hatodik kötetben húsvétra ajánlunk hagyományos ételeket. Ezek mindegyike különlegesség. Hallottak már a kukólevesről, a pónénáról, vagy a cicvaráról? Készítettek tojáspörköltet, juhtúrós pogácsát, sült-főtt perecet, esetleg grízes lángost? Az ünnepi asztal legfinomabb fogása lehet a porhanyósra sütött bárány, vagy a cipóba rejtett csülök. Édességnek gyümölcsös, vagy tojáskrémes süteményeket is ajánlunk. Tájegységenként változó szokások, őseinktől ránk maradt receptek, amelyeket ma is érdemes kipróbálni!
Régi konyhák házias ízeit, vidéki ételek utánozhatatlan gazdagságát mutatja be a közkedvelt „Ízőrzők” című televíziós ismeretterjesztő sorozat. Az ország legügyesebb háziasszonyaitól és házigazdáitól könnyen kedvet kaphatnak, hogy meglepjék családjukat, barátaikat a régi idők felejthetetlen ízeivel. Vendégváró falatok, egyszerű, gyorsan elkészíthető, ízletes ételek, helyi különlegességek, hasznos tanácsok egyaránt helyet kapnak a könyvekben.
A hatodik kötetben húsvétra ajánlunk hagyományos ételeket. Ezek mindegyike különlegesség. Hallottak már a kukólevesről, a pónénáról, vagy a cicvaráról? Készítettek tojáspörköltet, juhtúrós pogácsát, sült-főtt perecet, esetleg grízes lángost? Az ünnepi asztal legfinomabb fogása lehet a porhanyósra sütött bárány, vagy a cipóba rejtett csülök. Édességnek gyümölcsös, vagy tojáskrémes süteményeket is ajánlunk. Tájegységenként változó szokások, őseinktől ránk maradt receptek, amelyeket ma is érdemes kipróbálni!
Kellemes időtöltést az olvasáshoz, aztán irány a konyha, süssenek-főzzenek ünnepi fogásokat!
Szerzőről
Róka Ildikó további művei

Tévés szerkesztő, a Siófok TV alapítója, a
Duna Tv sikeres sorozatának, az Ízőrzőknek egyik társszerzője. A
sorozatban közölt receptekből kiadott Ízőrzők receptes könyvsorozat
gazdája.