Menü
Kosár

Színdarabok Mikulásra, karácsonyra

Színdarabok Mikulásra, karácsonyra
Színdarabok Mikulásra, karácsonyra
  • Készlet: Raktáron
  • Termékkód: 3059
  • Szerző: Veres Csilla
  • ISBN: 9635962991
  • belív: fekete-fehér
  • Védőborító: nincs
  • Oldalszám: 80
  • Méret: B/5
  • Kötés: ragasztókötött
  • Kiadó: Tóth Könyvkiadó

Előző akciós ár: 450 Ft
Az előző 30 nap legalacsonyabb ára

Eredeti ár: 450 Ft
A könyv teljes ára


Online ár: 450 Ft

Weboldalunkon leadott rendelésekre érvényes ár

Nettó ár: 450 Ft
Ár hűségpontban: 450

   E kötet öt Mikulásra és karácsonyra íródott darabot tartalmaz, melyek kevés szereplõvel, minimális kellék- és eszközigénnyel, egyszerûen kivitelezhetõen játszhatók.
   Több év gyakorlata és tapasztalata alapján minden évben igyekszem változatos, szórakoztató és ötletekkel teli ünnepi mûsorokat szerkeszteni, melyek - minden szerénytelenség nélkül állítva - osztatlan sikert aratnak.
   Az itt szereplõ darabok mindegyikét kisebb-nagyobb létszámú közönség elõtt (30-tól 300 fõig) játszottuk már. A körülbelüli játékidõket minden esetben jeleztem.
   Ötleteket adtam az egyes jelenetek, trükkök kivitelezhetõségére vonatkozóan, de ezektõl természetesen el lehet térni.

   A Mikulás-mûsorok esetében az elsõ perctõl az utolsóig a játék aktív részesei a gyerekek. A párbeszédek leírása közben itt-ott csak egy-egy szóval finoman jeleztem reakcióikat, a valóságban azonban a gyerekek sokkal többet beszélnek, számunkra is mulattató és váratlan helyzeteket hoznak elõadás közben létre.
   Ne érjen például senkit váratlanul, ha a gyerekek - amint a krampusz el akarja lopni, sõt megdézsmálja Mikulás-csomagjaikat - felugrálnak a helyükrõl, és a játéktérhez rohanva meg akarják verni és el akarják zavarni az ördögfiókát.
   Egy biztos: a történések nem hagyják õket hidegen.
   Természetesen a karaktereket a krampuszok esetében igyekeztem úgy kitalálni, hogy ne féljenek a gyerekek. Az egyik krampusz jóságos, a másik pedig inkább buta és együgyû, akinél bárki okosabb lehet.
   Remélem, sikerül ötleteket meríteniük munkáimból mindazoknak a pedagógusoknak, kulturális szervezõknek, akiknek örök gondja évrõl évre egy jó Mikulás- vagy karácsonyi mûsor összeállítása, kitalálása, megrendezése.
   Jó játékot és hozzá jó közönséget kíván

                      Veres Csilla

   Tartalom:
Az eltérített Mikulás
A cserbenhagyott Mikulás
A Mikulás sapkája
Krampusz Kornél tudománya
Angyali karácsony

Írjon véleményt!

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.
unio