Menü
Kosár

Szállítási információ

Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy központi raktárunk elköltözött! Az új címünk: 4028 Debrecen, Kassai út 131/b,. Igyekszünk a megrendeléseket a leghamarabb teljesíteni, de legkésőbb 4-5 munkanapon belül.

FOXPOST – 890 Ft (Ezzel az országos könyvesboltok között a legolcsóbbak közé tartozunk.); GLS  HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS – 1090 Ft;.  10000 Ft felett a kiszállítás ingyenes. Az ingyenes szállítás eléréséhez segítséget nyújt a webáruház, mert mindig kijelzi az ingyenesség eléréséhez szükséges vásárlási értéket. Ezek megjelennek a termékoldalon is felugró ablakban, melynek ideje 10 másodperc, valamint a kosár és a pénztár oldalakon is látható még az ingyenességhez szükséges érték! Az utánvételi díjak egységesen minden szállítási módnál: 200 Ft. Az utánvételi díj elkerülhető a bankkártyás fizetéssel, illetve a banki átutalással!

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén az oda- és visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Automatikusan választható házhoz szállítást csak Magyarország területén vállalunk!

Banki átutalás

A vásárlásoknál banki átutalásra is van lehetőség. A gyorsabb ügyintézés érdekében - a közlemény szövegét kérjük így kezdeni: "ONLINE RENDELÉS", majd adja meg a megrendelés 5 számjegyű kódját és a megrendelő nevét (PL.: ONLINE RENDELÉS 1234 PÉLDA ANNA). Az utalás beérkezése és ellenőrzése több időt vesz igénybe, mint a bankkártyás fizetés. 

Amennyiben előre utalná a vásárlásának összegét, az alábbi címre tegye:
TKK Kereskedelmi Kft.
K&H Bank Zrt - 10403428-50526687-82531008Foxpost csomagautomata

Egyszerű és olcsó, de kicsit lassabb. Mi feladjuk a csomagodat, te pedig átveszed annál a terminálnál, ahol szeretnéd. Egy listából lehet kiválasztani a neked megfelelő automatát. Nagyobb városokban, Budapesten viszonylag könnyű találni automatát, ráadásul ráérsz kifizetni a rendelésed az automatánál, átvételkor. E-mailben értesítünk, mikortól veheted át a csomagod, erre 3 napod van. Az automaták "nyitvatartása" attól függ, melyik pláza, bevásárlóközpont épületében van elhelyezve. Jó ezt megnézni előre, éjszakai baglyok pórul járhatnak. Figyelem, jó észben tartani, hogy a csomag átvételére 3 napunk van!

Felső súlyhatár 20 kg! Amennyiben csomagod meghaladja ezt, e-mailben vagy telefonon egyeztetünk.
GLS futárszolgálat

A könyv házhoz megy a GLS futárszolgálat segítségével. Fizethetsz előre a webáruházban, de a csomag átvételekor is van rá lehetőség készpénzzel és bankkártyával is! A kézbesítés napja előtt kapsz egy emailt, amiben a futárszolgálat diszpécseri központja megadja, hogy másnap körülbelül mikor érkezik a futár, valamint a futár telefonszámát is közlik, ha mégis valami probléma adódna, fel lehessen hívni és egyeztetni! A GLS futárszolgálat szállítása jelenleg a leggyorsabb szállítási mód. A szállítási idő ideális esetben akár 1-2 nap is lehet, hiszen a GLS a felvett csomagot másnap kiszállítja!


A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.
unio