Menü
Kosár

Szállítási információ

Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy központi raktárunk Elköltözött! Az új címünk: 4028 Debrecen, kassai út 131/b,. Igyekszünk a megrendeléseket a leghamarabb teljesíteni, de legkésőbb 6–7 munkanapon belül. A szállítási idő hosszabbodása a FOXPOST lassúságának köszönhető. FOXPOST – 590 Ft (Ezzel az országos könyvesboltok között a legolcsóbbak közé tartozunk.); POSTAAUTOMATA - 890 Ft; POSTAPONT - 890 Ft; HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS – 1090 Ft;.  Sőt, 10000 Ft felett a kiszállítás ingyenes a FOXPOST automatákba, és a Magyar Postás kiszállítási módok is ingyenesek! Az ingyenes szállítás eléréséhez segítséget nyújt a webáruház, mert mindig kijelzi az ingyenesség eléréséhez szükséges vásárlási értéket. Ezek megjelennek a termékoldalon is felugró ablakban, melynek ideje 10 másodperc, valamint a kosár és a pénztár oldalakon is látható még az ingyenességhez szükséges érték!

Automatikusan választható házhoz szállítást csak Magyarország területén vállalunk!

Banki átutalás

A vásárlásoknál banki átutalásra is van lehetőség. A gyorsabb ügyintézés érdekében - a közlemény szövegét kérjük így kezdeni: "ONLINE RENDELÉS", majd adja meg a megrendelés 3-4 számjegyű kódját és a megrendelő nevét (PL.: ONLINE RENDELÉS 1234 PÉLDA ANNA). Az utalás beérkezése és ellenőrzése több időt vesz igénybe, mint a bankkártyás fizetés. 

Amennyiben előre utalná a vásárlásának összegét, az alábbi címre tegye:
TKK Kereskedelmi Kft.
K&H bank Zrt - 10403428-50526687-82531008Foxpost csomagautomata

Egyszerű és olcsó, de az utóbbi időkben nagyon lassú. Mi feladjuk a csomagodat, te pedig átveszed annál a terminálnál, ahol szeretnéd. Térképpel segítünk kiválasztani a neked megfelelő automatát. Nagyobb városokban, Budapesten viszonylag könnyű találni automatát, ráadásul ráérsz kifizetni a rendelésed az automatánál, átvételkor. E-mailben értesítünk, mikortól veheted át a csomagod, erre 3 napod van. Az automaták "nyitva tartása" attól függ, melyik pláza, bevásárlóközpont épületében van elhelyezve. Jó ezt megnézni előre, éjszakai baglyok pórul járhatnak. Figyelem, jó észben tartani hogy a csomag átvételére 3 napunk van!

Felső súlyhatár 20 kg! Amennyiben csomagod meghaladja ezt, e-mailben vagy telefonon egyeztetünk.Posta csomagautomata

A nap 24 órájában elérhető automaták mindig valamilyen bevásárlóközpont, népszerű hely forgalmas parkolójában van, tehát könnyű parkolni, megtalálni. Fizetni bankkártyával is lehet. A csomag megérkezéséről SMS-t kapsz a postától, ezután 2 munkanapod van a csomag átvételére! (Az át nem vett, szomorú csomagot egy postára szállítják át, amelyről újabb SMS-t kapsz. Itt még át lehet venni.) TérképPostapont, postán maradó csomag

Válassz több ezer posta, MOL benzinkút és COOP üzlet közül, hol szeretnéd átvenni a csomagodat. Utánvétes fizetés lehetséges, a bankkártyás fizetésre a legtöbb ponton van mód! Érdemes odafigyelni az üzletek nyitvatartására is. A posták és COOP üzletek kb. napi 12 órában, a MOL benzinkutak többnyire non-stop elérhetőek.  Könnyen össze lehet kötni a csomagfelvételt a postai ügyintézéssel, tankolással, bevásárlással.  Itt a térkép az elérhető postapontokról.Futárszolgálat

A könyv házhoz megy a Magyar Posta segítségével. Fizethetsz előre is a webáruházban, de a csomag átvételekor is, ekkor azonban csak készpénzzel! A kézbesítés napja előtt kapsz egy emailt, amiben a futárszolgálat megpróbálja azt is eltalálni, másnap körülbelül mikor érkezik a futár.  


A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.