Menü
Kosár

Diákoknak

diákoknak, tanulóknak


A suli sosem egyszerű, de minél több segédanyaggal mégis azzá tehető. Nem számít, hogy általános, vagy középiskolásokról van szó, mindig jól jön egy bővebb leírás, egy gyakorolható feladat, egy kidolgozott tétel. Legyen szó felvételiről, érettségiről, vagy csak az év végi jegy feljebb tornázásáról, mindig jól jön a segítség.

A legkisebbek számára foglalkoztatóink is vannak, de a nagyobbak sem maradnak segítség nélkül. Feladatgyűjtemények, gyakorlófüzetektől a szótárakon át egészen az enciklopédiákig, kötelező olvasmányokig mindent megtalálhat.

Gyógyító mesék - avagy hogyan segítsen a szülő a gyermeknek a félelem és agresszió leküzdésében
Akció -20 %
Termékkód: 8446
Mit tegyünk, ha gyermekünk szorong, és rágja a körmét? Hogyan szoktassuk le a csúnya beszédről? Mivel csillapítsuk le, ha agresszív? Hogyan erősítsük meg az önbizalmát? És mit tegyünk, ha rendszeresen ágyba vizel? A tanácstalan, önmagukat vádoló szülők gyakran azt kívánják, bárcsak volna csemetéjük..
1 760 Ft 2 199 Ft
Nettó ár:1 760 Ft
Íródeák - Fogalmazási feladatfüzet 3. osztály
Akció -30 %
Termékkód: 7157
A szövegalkotó készség fejlesztésével foglalkozik a feladatfüzet, megismerteti a tanulókat a fogalmazás írásának technikájával, szabályaival. Ifjúsági irodalmi szemelvények segítségével mutatja be a szövegalkotás folyamatának egyes elemeit, a címadástól a meseírásig. A feladatfüzet funkciójából adód..
500 Ft 710 Ft
Nettó ár:500 Ft
Irodalom tételek - Új érettségi
Akció -64 %
Termékkód: 10045
Ezt a könyvet minden középiskolai tanuló figyelmébe ajánljuk – de nemcsak nekik szól. Szerzői valamennyien gyakorló középiskolai tanárok, akiknek mindennapi, személyes tapasztalatuk, hogy mekkora szükség van az érettségi (és felvételi) vizsgák anyagát témakörök szerint összefoglaló kiadványr..
500 Ft 1 400 Ft
Nettó ár:500 Ft
Helyesírási gyakorló munkafüzet 6. osztályosok számára
Akció -26 %
Termékkód: 7415
A füzet 6. osztályosoknak készült, a hatodik évfolyam nyelvtan anyagából, de kiválóan használható a középiskolai felvételire való felkészülés idején is, hiszen játékos feladatai segítenek a tesztek logikájának megértéséhez. A kötetben található feladatok megoldásához szükség van nyelvi leleményre is..
490 Ft 660 Ft
Nettó ár:490 Ft
Hamlet, Prince of Denmark - Hamlet, dán királyfi
Akció -68 %
Termékkód: 10091
A Corvina kétnyelvű olvasókönyv-sorozata elsősorban nyelvtanulók számára készült. Az eredeti szöveg és a gondosan megszerkesztett fordítás egymás mellett olvasható. A magyarázó jegyzetek egyrészt megadják a ritkább és nehezebben érthető angol szavak és kifejezések jelentését, másrészt p..
500 Ft 1 550 Ft
Nettó ár:500 Ft
Hallgatom, olvasom, ...értem?!
Akció -21 %
Termékkód: 573
   Az anyanyelvi neveléshez szükséges képességek fejlesztésére igen nagy hangsúlyt helyez minden tanterv. Gyakorló pedagógusként, több évtizedes tapasztalat alapján állítottam össze ezt a munkafüzetet, mely az önálló tanulás képességének elsajátítása érdekében eszköz lehet a szövegértéshez. Kezdetbe..
300 Ft 380 Ft
Nettó ár:300 Ft
Gyorstalpaló 2 - világirodalomból
Akció -48 %
Termékkód: 2905
   Kiadványunkban megtalálja kérdéseire a válaszokat, ha középiskolában tanul, ha elfelejtett néhány életrajzi adatot, esetleg azt, hogy melyik mûvet ki írta. Elõfordulhat, hogy nem tud segíteni iskolába járó gyermekének, netán vetélkedõre készül, rejtvényt fejt. Nem kell többé vastag lexikonokban k..
300 Ft 575 Ft
Nettó ár:300 Ft
Gyerekdalok angolul - cd-vel
Akció -50 %
Termékkód: 8409
A kötetben a klasszikus gyermekdalok szólalnak meg - ezúttal angol nyelven. A könyvhöz mellékelt CD-n minden gyermek meghallgathatja kedvencét, a dalok szövegét pedig a kötet lapjain el is olvashatja. Remek szórakozás ez minden zenekedvelő kicsinek, sőt, az angolul tanuló nagyobbaknak is...
1 495 Ft 2 990 Ft
Nettó ár:1 495 Ft
Gyakorol6ó feladatok matematikából 2. osztályosok számára
Akció -30 %
Termékkód: 777
 A kiadvány a négy alapmûvelet, a szabályjátékok, sorozatok, számegyenesek, mértékegységek, szöveges feladatok gyakorlásához nyújt segítséget számtalan gyakorló feladaton keresztül. Izgalmas gyakorlófeladatok kisiskolásoknak. Hatékony segítség az első két év matematika anyagához. A cél, hogy a ..
690 Ft 990 Ft
Nettó ár:690 Ft
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.
unio