Menü
Kosár

Diákoknak

diákoknak, tanulóknak


A suli sosem egyszerű, de minél több segédanyaggal mégis azzá tehető. Nem számít, hogy általános, vagy középiskolásokról van szó, mindig jól jön egy bővebb leírás, egy gyakorolható feladat, egy kidolgozott tétel. Legyen szó felvételiről, érettségiről, vagy csak az év végi jegy feljebb tornázásáról, mindig jól jön a segítség.

A legkisebbek számára foglalkoztatóink is vannak, de a nagyobbak sem maradnak segítség nélkül. Feladatgyűjtemények, gyakorlófüzetektől a szótárakon át egészen az enciklopédiákig, kötelező olvasmányokig mindent megtalálhat.

2x2 néha 5?
Akció -50 %
Termékkód: 826
   Meglepõ esemény, ha a matematikában váratlanul ellentmondásokra vélünk bukkanni. Ilyenkor mondhatnánk: most van a matematika nagy bajban. Ha két különbözõ, hibátlannak látszó okoskodás eltérõ eredményre vezet, akkor melyik a helyes?    Ha egy hibátlannak látszó gondolatmenettel a józan észnek el..
250 Ft 500 Ft
Nettó ár:250 Ft
A NATO-ról diákoknak
Akció -80 %
Termékkód: 1139
   A NATO modern világunk katonai és politikai súlyát tekintve egyaránt és kétségbevonhatatlanul legjelentõsebb és legerõsebb szövetségi rendszere, mondhatni világszervezete, amelynek 1999. március 12. óta hazánk is tagja.    Kivált hangos volt a világ és a hazai sajtó nevétõl az 1999. évi koszovói..
100 Ft 510 Ft
Nettó ár:100 Ft
Abitur - Didaktikus szituációs gyakorlókönyv
Akció -79 %
Termékkód: 653
Abitur - Didaktikus szituációs gyakorlókönyv               a német középszintû szóbeli érettségire - 30 kidolgozott érettségi szituáció - gyakorlást segítõ játékok - nyelvi internetfeladatok    Ez a gyakorlókönyv a szóbeli érettségi egyik feladatára készít fel, a szituációs feladatra. Mivel ez..
250 Ft 1 200 Ft
Nettó ár:250 Ft
Biológia gyakorlófeladatok - 5. osztály
Akció -55 %
Termékkód: 233
   A feladatgyûjtemény a hazai erdõk, vizek és vízpartok és a füves területek élõvilágával kapcsolatos olyan feladatokat tartalmaz, amely segít a tananyag elsajátításában, ismereteid rendszerezésében. A biológia tantárgy alaposabb tanulását teszi lehetõvé. Hozzájárul ahhoz, hogy otthon ellenõrizd és..
150 Ft 330 Ft
Nettó ár:150 Ft
Biológia gyakorlófeladatok - 6. osztály
Akció -55 %
Termékkód: 234
    A feladatgyûjtemény a távoli tájak élõvilágával és az élõlények rendszerezésével kapcsolatos olyan feladatokat tartalmaz, amely segít a tananyag elsajátításában, ismereteid rendszerezésében. A biológia tantárgy alaposabb tanulását teszi lehetõvé. Hozzájárul ahhoz, hogy otthon ellenõrizd és érték..
150 Ft 330 Ft
Nettó ár:150 Ft
Biológia gyakorlófeladatok - 7. osztály
Akció -55 %
Termékkód: 235
    A feladatgyûjtemény a növények és az állatok testének felépítésével és életmûködéseivel kapcsolatos olyan feladatokat tartalmaz, amely segít a tananyag elsajátításában, ismereteid rendszerezésében. A biológia tantárgy alaposabb tanulását teszi lehetõvé. Hozzájárul ahhoz, hogy otthon ellenõrizd é..
150 Ft 330 Ft
Nettó ár:150 Ft
Biológiai fogalomtár
Akció -61 %
Termékkód: 237
Biológiai fogalmak gyûjteménye A-tól Z-ig Tartalom: 5. osztály 6. osztály 7. osztály 8. osztály A tanult növényfajok rendszertani helye és elõfordulása A tanult állatfajok rendszertani helye és elõfordulása A Fogalomtár sorozat kötetei: Biológiai fogalomtár Fizikai fogalomtár Földrajzi fo..
250 Ft 635 Ft
Nettó ár:250 Ft
Emelt szintû szóbeli érettségi magyar nyelvbõl
Akció -20 %
Termékkód: 2997
   Ezzel a könyvvel azoknak kívánunk segítséget nyújtani, akik magyar nyelv és irodalomból emelt szinten kívánnak számot adni tudásukról. Még pontosabban: a 2005-2008 közötti, magyar nyelvi, emelt szintû szóbeli tételek kidolgozását találhatjátok meg e kiadványban. Igyekeztünk úgy összeállítani õket..
750 Ft 940 Ft
Nettó ár:750 Ft
Érettségi feladatgyûjtemény - emelt és középszintû
Akció -46 %
Termékkód: 2690
   Talán csak kényszerûségbõl gyûröd-gyömöszölöd fejedbe a tananyagot, talán az irodalom Nobel-díj jövendõ várományosa szunnyad Benned, vagy éppenséggel segítõ jó szándékkal veszed kezedbe a könyvet, melybõl tanítványaidnak, netán érettségire készülõ csemetédnek tippeket merítenél a felkészülésre. E..
595 Ft 1 100 Ft
Nettó ár:595 Ft
Földrajz a számok tükrében
Akció -82 %
Termékkód: 480
   Tartalom: Bolygók    A bolygók távolsági adatai    A bolygók keringése, méretei, holdjai    A Nap és a bolygók méreteinek aránya    A nagybolygók és a Hold fontosabb adatai A Föld természeti földrajza    A földrészek területe, lakossága és népsûrûsége    A földrészek közepes magassága, le..
90 Ft 510 Ft
Nettó ár:90 Ft
Földrajzi fogalomtár
Akció -61 %
Termékkód: 482
Földrajzi fogalmak gyûjteménye A-tól Z-ig    A Fogalomtár sorozat kötetei: Biológiai fogalomtár Fizikai fogalomtár Földrajzi fogalomtár Irodalmi fogalomtár általános és középiskolások    részére Kémiai fogalomtár Matematikai képlet- és fogalomtár Nyelvtani fogalomtár Piacgazdasági fogalomt..
250 Ft 635 Ft
Nettó ár:250 Ft
Földrajzi személyek lexikona
Akció -21 %
Termékkód: 483
   Szándékom az volt, hogy a földrajz és csillagászat iránt érdeklõdõk szívesen nyúljanak e könyvhöz és megtalálják azokat a személyeket, akik ehhez a két témához kapcsolódnak, akár utazók, felfedezõk, kutatók, tudósok vagy tanárok.    Magyar és külföldi személyek leírásai egyar..
500 Ft 635 Ft
Nettó ár:500 Ft
Gondoltad volna? Érdekességek a nyelvtan világából
Akció -45 %
Termékkód: 2567
   A szerzõt nyelvek és irodalom tanítására, valamint újságírásra képesítik diplomái, így amit nem írhatott meg újságokban, elmondta a katedrán, vagy fordítva, amire nem maradt idõ a katedrán, ami kiszorult a tantervbõl, az nyomtatásban látott s lát napvilágot.    Nyelvünkkel és más nyelvekkel, sza..
315 Ft 575 Ft
Nettó ár:315 Ft
Gondoltad volna? Érdekességek az irodalom világából
Akció -45 %
Termékkód: 2568
   A szerzõt nyelvek és irodalom tanítására, valamint újságírásra képesítik diplomái, így amit nem írhatott meg újságokban, elmondta a katedrán, vagy fordítva, amire nem maradt idõ a katedrán, ami kiszorult a tantervbõl, az nyomtatásban látott s lát napvilágot.    Irodalommal, írókkal, írással és k..
350 Ft 635 Ft
Nettó ár:350 Ft
Gyakorol6ó feladatok matematikából 2. osztályosok számára
Akció -30 %
Termékkód: 777
 A kiadvány a négy alapmûvelet, a szabályjátékok, sorozatok, számegyenesek, mértékegységek, szöveges feladatok gyakorlásához nyújt segítséget számtalan gyakorló feladaton keresztül. Izgalmas gyakorlófeladatok kisiskolásoknak. Hatékony segítség az első két év matematika anyagához. A cél, hogy a ..
690 Ft 990 Ft
Nettó ár:690 Ft
Gyorstalpaló 2 - világirodalomból
Akció -48 %
Termékkód: 2905
   Kiadványunkban megtalálja kérdéseire a válaszokat, ha középiskolában tanul, ha elfelejtett néhány életrajzi adatot, esetleg azt, hogy melyik mûvet ki írta. Elõfordulhat, hogy nem tud segíteni iskolába járó gyermekének, netán vetélkedõre készül, rejtvényt fejt. Nem kell többé vastag lexikonokban k..
300 Ft 575 Ft
Nettó ár:300 Ft
Izmusok könyve
Akció -22 %
Termékkód: 684
Izmusok gyûjteménye A-Z-ig    Az iskolai tananyagban, olvasmányokban, a médiákban és sokszor a köznyelvben is használunk olyan idegen szavakat, amelyek "izmusra" végzõdnek. Használatuk olykor pontos, olykor pedig kevésbé az, sokuk jelentését pedig egyáltalán nem ismerjük. Valljuk meg, kic..
400 Ft 510 Ft
Nettó ár:400 Ft
Kémiai fogalomtár
Akció -61 %
Termékkód: 757
Kémiai fogalmak gyûjteménye A-tól Z-igA kötet olyan kémiai értelmező szótár, mely a forgalomban lévő általános iskolai tankönyvek és munkafüzetek fogalmainak értelmezését adja. A gyakran előforduló kifejezéseket mechanikus betűrendbe sorolva magyarázza rövid, tömör címszavakban. A diákok mun..
250 Ft 635 Ft
Nettó ár:250 Ft
Kérdéstár irodalomból
Akció -22 %
Termékkód: 780
   Ez a könyv 40, egyenként százpontos feladatsort tartalmaz: a kérdések megválaszolása után magad gyõzõdhetsz meg az elért eredményekrõl. Kötetünk anyagát a jelenleg leggyakrabban használt középiskolai tankönyvekre alapoztuk.    Gyûjteményünk felépítése a következõ: az 1-3. te..
400 Ft 510 Ft
Nettó ár:400 Ft
Kötelezõ olvasmányok értelmezõ szótára középiskolásoknak
Akció -70 %
Termékkód: 3194
A kötelező olvasmányok mindig is fontos kiegészítői voltak az irodalom tanulásának. Nincs olyan iskola, amelyik ne használná őket. A klasszikus regények nyelvezete azonban néha már túl nehéz a diákoknak, így mindig jól jön egy értelmező szótár, amelyik segíti az olvasót abban, hogy eligazodjon a reg..
390 Ft 1 300 Ft
Nettó ár:390 Ft
Magyar nyelvi gyakorló 2. osztályosok számára
Akció -21 %
Termékkód: 937
    A kiadvány a 2. osztályos magyar nyelvi tanterv alapján meghatározott témaköröket dolgozza fel.    Tartalom: Ismétlés Hangok - betûk Szótagolás és elválasztás A szótõ és a toldalék A szó Mondatfajták A Magyar nyelvi gyakorló sorozat kötetei: Magyar nyelvi gyakorló 2. osztályosok számár..
500 Ft 635 Ft
Nettó ár:500 Ft
Magyar nyelvi gyakorló 3. osztályosok számára
Akció -21 %
Termékkód: 938
    A kiadvány a 3. osztályos magyar nyelvi tanterv alapján meghatározott témaköröket dolgozza fel.    Tartalom: Ismétlés A szófajok A fõnév A toldalékos fõnév A névelõ és a névutó A névmások Az ige A melléknév A melléknevek helyesírása A számnév Ismétlés A Magyar nyelvi gyakorló soroz..
500 Ft 635 Ft
Nettó ár:500 Ft
Magyar uralkodók (B5) Magyar uralkodók (B5)
Akció -42 %
Termékkód: 4555
Királyok jönnek, mennek, de azért mindegyikről érdemes tudni valamit. Ha csak a legfontosabb adatokat és néhány személyes apróságot emelünk is ki, máris közelebb kerülünk a történelemhez. Így pedig lassan még azok számára, akik nem szívlelik a történelmet, mint tantárgyat is kiderülhet, hogy a tanan..
690 Ft 1 190 Ft
Nettó ár:690 Ft
Mérföldkövek a civilizáció történetében
Akció -71 %
Termékkód: 990
   Ebben a könyvben nem feladatokat, képleteket, definíciókat találsz, hanem emberekrõl szóló történeteket, melyek a tudomány titokzatos és kalandos múltjába vezetnek. Megtudhatod, hogy a pénzhamisító Diognészbõl hogyan lett filozófus, és hogy melyik a világ leghíresebb végrendelete. Megismerhetsz r..
150 Ft 510 Ft
Nettó ár:150 Ft
Német társalgási kézikönyv
Akció -9 %
Termékkód: 4411
Sokan vannak, akik túl elfoglaltak ahhoz, hogy nyelvtanfolyamokra járjanak. Ugyanakkor szeretnek utazgatni, s nyelvtudás hiányában bizony problémát okoz néha még a vásárlás vagy a közlekedés is. Nekik készült ez a könyv...
500 Ft 550 Ft
Nettó ár:500 Ft
Síkidomok kerülete, területe (A4)
Akció -23 %
Termékkód: 1352
A háromszög, négyzet, téglalap, trapéz, paralelogramma, rombusz, deltoid, kör, körcikk, körgyûrû, körszelet kerülete, területe...
120 Ft 155 Ft
Nettó ár:120 Ft
Történelmi gyakorló 7. osztály
Akció -55 %
Termékkód: 1599
A XVIII-XIX. és a XX. század elsõ évtizedeinek egyetemes és magyar történelme    Tartalom: A világ képe a XVIII. században. A nagy francia    forradalom Magyarország a XVIII. században A reformkor hazánkban Forradalom és szabadságharc Magyarországon A polgári Európa születése. Ázsia és Ameri..
150 Ft 330 Ft
Nettó ár:150 Ft
Történelmi gyakorló 8. osztály
Akció -55 %
Termékkód: 1600
A XX. század egyetemes és magyar történelme    Tartalom: A világ két háború között (1918-1938) Magyarország 1918-1938 A második világháború Magyarország a második világháborúban A jelenkor története 1945-tõl napjainkig Magyarország története 1945-tõl napjainkig A Történelmi gyakorló sorozat ..
150 Ft 330 Ft
Nettó ár:150 Ft
Tudáspróba fizikából 8. osztály
Akció -22 %
Termékkód: 1611
   Ez a könyv azokat a fizikai alapismereteket tartalmazza, melyeket a tanulók az általános iskola 7. vagy 8. osztályában tanulnak, összhangban a Nemzeti Alaptanterv anyagával és követelményrendszerével.     A diákok önállóan ellenõrizhetik magukat a Tudáspróba kérdéseivel, tudnak-e válaszolni ráju..
180 Ft 230 Ft
Nettó ár:180 Ft
A magyar irodalom története I. - Az ősköltészettől a felvilágosodásig
Akció -40 %
Termékkód: 7018
Az ősköltészettől a felvilágosodásigA magyar irodalom történetének rövid, tömör és olvasmányos összefoglalását találjuk az Anno Kiadó két kötetes kiadványában. A kiadó célja: kiszűrni "azokat az ideológiai, esztétikummal ellentétes nézőpontokat", amelyek hazánkban az 1980-as évek előtti időszak irod..
250 Ft 420 Ft
Nettó ár:250 Ft
A magyar irodalom története II. - A felvilágosodástól napjainkig
Akció -40 %
Termékkód: 7019
A felvilágosodástól napjainkigA magyar irodalom történetének rövid, tömör és olvasmányos összefoglalását találjuk az Anno Kiadó két kötetes kiadványában. A kiadó célja: kiszűrni "azokat az ideológiai, esztétikummal ellentétes nézőpontokat", amelyek hazánkban az 1980-as évek előtti időszak irodalomtö..
250 Ft 420 Ft
Nettó ár:250 Ft
Ballag az idő
Akció -22 %
Termékkód: 8776
Rövid ismertető:"A világ Teveled is ékes" - csodálatos, és megható idézetek gyűjteménye ballagó diákoknak...
690 Ft 890 Ft
Nettó ár:690 Ft
Kötelező olvasmányok értelmező szótára általános iskolásoknak
Akció -58 %
Termékkód: 7007
A kötelező olvasmányok mindig is fontos kiegészítői voltak az irodalom tanulásának. Nincs olyan iskola, amelyik ne használná őket. A klasszikus regények nyelvezete azonban néha már túl nehéz a diákoknak, így mindig jól jön egy értelmező szótár, amelyik segíti az olvasót abban, hogy eligazodjon a reg..
390 Ft 930 Ft
Nettó ár:390 Ft
Magyarfelvételi feladatgyűjtemény - Hat évfolyamos középiskolába felvételizőknek
Akció -80 %
Termékkód: 7091
Ne rettenj meg a kihívásoktól!Gyakorolj önállóan!Készülj fel alaposan!És sikerrel veszed az akadályokat…Manapság a középiskolai továbbtanuláshoz elengedhetetlen, hogy a diákok központi írásbeli felvételi vizsgát tegyenek. A magyar és a matematika felvételi vizsga sikere nagyban befolyásolja a 12–14 ..
500 Ft 2 450 Ft
Nettó ár:500 Ft
Magyarfelvételi feladatgyűjtemény - Négy évfolyamos középiskolába felvételizőknek
Akció -80 %
Termékkód: 7090
Ne rettenj meg a kihívásoktól!Gyakorolj önállóan!Készülj fel alaposan!És sikerrel veszed az akadályokat…Manapság a középiskolai továbbtanuláshoz elengedhetetlen, hogy a diákok központi írásbeli felvételi vizsgát tegyenek. A magyar és a matematika felvételi vizsga sikere nagyban befolyásolja a 12–14 ..
500 Ft 2 450 Ft
Nettó ár:500 Ft
Tételek: 1 - 35 / 35 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.
unio