Menü
Kosár

Az én alapszakácskönyvem - Sütés-főzés lépésről lépésre

Az én alapszakácskönyvem - Sütés-főzés lépésről lépésre
Akció -20 %
Az én alapszakácskönyvem - Sütés-főzés lépésről lépésre
  • Készlet: 2–3 nap
  • Termékkód: 5261
  • Súly: 1,060.00g
  • Szerző: Hargitai György
  • ISBN: 9789633570722
  • belív:
  • Védőborító:
  • Oldalszám: 704
  • Méret: 170 x 235
  • Kötés: cérnafűzött, kötött
  • Kiadó: ALEXANDRA
2 800 Ft
3 499 Ft
Nettó ár: 2 800 Ft
Ár hűségpontban: 2800
Amikor Horváth Ilona több mint ötven éve megírta zseniális szakácskönyvét, még nem sejtette, hogy évtizedeken át ez lesz az, melyből a sütés-főzés tudományát nemzedékek sora tanulja meg. Ám az eltelt fél évszázad alatt sok minden változott a konyhán és környékén. Más lett a választék, beszerezhetők az egzotikus gyümölcsök, a tengeri herkentyűk, és sok egyéb is kapható, ami pár évtizede még elképzelhetetlen volt. Már azon sem lepődik meg senki, ha olasz lasagne, kínai édes-savanyú leves vagy éppen zamatos thai rizses csirke az ebéd. De nemcsak a szokásaink és a körülmények változtak, hanem a felfogásunk is: figyelünk, mi kerül a kosarunkba vagy a tányérunkra, tudatosabban étkezünk. Átértékelődött tehát sok minden.

Az én alapszakácskönyvem célja, hogy egy pillanatig sem feledve a magyar konyha számtalan kitűnő fogását és követendő hagyományit, az új kihívásoknak is megfeleljen. Így nemcsak a klasszikus hazai ételeket gyűjti össze, hanem sok-sok külföldi, de már itthon is rendszeresen főzött, mennyei specialitást. Helyet kapott még benne egy terjedelmes táplálkozási lexikon, valamint egy kalóriatáblázat; a recepteket pedig kiegészíti számtalan fortély és egy olyan egyedülálló - a tudatos étkezéshez néha nélkülözhetetlen- kis összefoglalás, melyből megtudhatjuk az adott étel kalória-, tápanyag - és koleszterintartalmát.

Harmadik, átdolgozott kiadás.

Írjon véleményt!

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.
unio