Menü
Kosár

Európa természeti kincsei

Európa természeti kincsei
Akció -25 %
Európa természeti kincsei
 • Készlet: Raktáron
 • Termékkód: 4424
 • Méret: 24.00cm x 34.00cm x 1.00cm
 • ISBN: 9789635101047
 • belív: színes
 • Védőborító: nincs
 • Oldalszám: 48
 • Méret: B4
 • Kötés: kemény fedeles, cérnafűzött
 • Kiadó: TKK Kereskedelmi Kft.
1 500 Ft
1 990 Ft
Nettó ár: 1 500 Ft
Ár hűségpontban: 1500

Színes album számtalan képpel és lényegre törő leírásokkal Európa ismert és alig ismert természeti szépségeiről.

Európa 34 gyönyörű helyszínére repítjük Önöket. Ismert és kevésbé ismert európai természeti csodák, kincsek rövid leírása, bemutatása.

A lélek megnyugszik egy hullámzó tó partján, mert a hegyek között csillogó víztükör megkettőzi az eget s tovább úsznak benne a fellegek, mert a természet építő és romboló munkája nyomán csodás tájakat alakított ki számunkra, amiben örömünket leljük. Meglátogatásuk életre szóló élmény lesz, jó itt kipihenni magunkat, feltöltődni. A szemnek és a szellemnek is szüksége van a távolba vesző horizont látványára. Addig is tájékozódhatunk a könyvből, megszervezhetjük a kirándulást a csodás felvételek, képek alapján.

Tartalom

Abisko Nemzeti Park

Aldunai szorosok

Bardenas reales a spanyol sivatag

Békás szoros

Bialowieza erdő

Berchtesgaden-i Alpok

Bled-tó

Camargue

Drass

Douro folyó völgye

Dolomitok

Duna deltavidéke

Etna

Étretat sziklái

Ezer tó vidéke

Fertő-tó

Harz hegység

Izland gejzírjei

Kiskohi medvebarlang

Ladoga tó

Lahemaa Nemzeti park

Lauterbrunne völgy

Meteorák

Moher-sziklák

Öt tó völgye

Paklenica

Oulanka Nemzeti Park

Plitvicei tavak

Pulpit rock

Samariá-szurdok

Svartifoss-vízesés

Szász-Cseh Svájc

Zákinthosz

Watt-tenger

Abisko Nemzeti Park

"Lappföld Svédországhoz tartozó részén járunk, a norvég határtól alig 40 km-re nyugatra. Ez az ország legészakibb ré­gió­ja, a hideg Skandinávia szíve. "

Aldunai szorosok

"A kelet felé forduló Duna Szerbia és Románia határán haladva hagyja el a Kárpát-medencét (ez a medence egyetlen jelentős kifolyása). Északról a Déli-Kárpátok, délről pedig már a Szerb-Érchegység jelöli ki a szűk völgyekbe kényszerülő folyó útját. Az eddig békésen haladó Duna itt komoly akadályba ütközik, és a hegyek sziklái között kellett utat vágnia. "

Bardenas reales a spanyol sivatag

"Európa nem a sivatagairól híres, Bardenas reales 45 000 km2-es vidékét is sokan inkább Ázsiába vagy Észak-Amerikába tippelnék. A kietlen, félsivatagos holdbéli táj azonban Spanyolországban található, Pamplona és Zaragosa között félúton. "

Békás szoros

"A Nagyhagymás-hegység és a Gyergyói-havasok közé ékelődik be ez az alig 5 km hosszú, szűk szurdokvölgy, ami nem más, mint a Békás-patak völgye. Ma is fontos átkelőhely; korábban jelentős határátkelő is volt Erdély és a keleti Moldávia között. "

Bialowieza erdő

"Ma már idegenül hangzik a kifejezés: európai őserdő, pedig hajdanán az öreg kontinensünket is végeláthatatlan erdőségek borították – különösen az északi területeken. A lengyel alföld és a keleti folytatása sem volt kivétel, sőt. Mára azonban a Lengyelország és Fehérorosz­ország határán lévő Bialowieza erdő igazi unikum. "

Berchtesgaden-i Alpok

"Az Északi-Mészkőalpok szinte egész Ausztrián keresztülhalad, ám egy kis szakaszon Németország területére is eljut: ez a Berchtesgadeni-Alpok. A hegyvonulat területe – legalábbis az Alpok egészéhez mérten – elenyésző, Németországnak még­is külö­nösen kedves, hiszen az Alpok egyetlen vonulata az országban. "

Bled-tó

"a valaki fellapoz egy utazási prospektust Szlovéniáról, jó eséllyel már az első lapokon találkozik a Bledi-tóval és a rajta található Bled-szigettel. Az olasz határ közelében fekvő tó és az azt körülölelő táj valóban varázslatos. A hátteret a Júliai-Alpok hegyei biztosítják, közöttük is a lankás Straza, a sziklás csúcsú, 611 m magas Ojstrica, ahonnan pompás kilátás nyílik a tóra,"

Camargue

"Európa kevésbé ismert, ám annál izgalmasabb deltavidéke a Rhoˆne folyó torkolata Dél-Franciaországban. A Földközi-tengerbe ömlő folyó Arles városánál két ágra szakad (keleten a Grande Rhoˆne, nyugaton a Petit Rhoˆne), melyek között egy sekély tavakban, nádasokban és homokzátonyokban gazdag deltavidék alakult ki. Ezenfelül a tenger sós vize is gyakran visszaáramlik a torkolat mocsaraiba, létrehozva egy egészen rikta vizes ökoszisztémát. "

Drass

"Németország balti-tengeri partvidéke so­sem volt nyugodt vidék. A tenger és a szárazföld itt valóságos harcban áll egymással, az elmúlt évszázadok alatt is szigetek, félszigetek alakultak ki, vagy tűntek el a víz építő és romboló munkájának köszönhetően."

Douro folyó völgye

"A portói bor fogalom, amit nemcsak a borászok ismernek, de a nagyközönség is. A portói azonban nem kifejezetten a város szülötte, sokkal inkább az azt körülülelő napsütötte vidéké. Portugália északkeleti szegletében, a spanyol határhoz közel találjuk meg a Douro folyó völgyét, melynek lankáin (is) végeláthatatlan szőlőültetvények sorakoznak egymás után. Ázsia rizsteraszai juthatnak eszünkbe, és a hasonlóság nem véletlen. Itt is emberalkotta teraszokat látunk,"

Dolomitok

"A Dolomitok hegysége Olaszország észak­keleti szegletében található. A több ezer méter magas hegyek az Alpok hegylán­cainak szerves része, azokkal egyidőben (65 millió évvel ezelőtt) született. Mint neve is mutatja, az uralkodó kőzet a dolomit, ami egy magnéziumtartalmú mészkőfajta. (Itt fedezték fel először ezt a fajta kőzetet, ennek tiszteletére kapta nevét a táj, de dolomitkő szerte a világon előfordulhat, például Magyarországon is.)"

Duna deltavidéke

"A Fekete-tengerbe ömlő Duna a partoktól 75 km-re kettéágazik. Innen egészen a tengerig egy összefüggő deltavidéket hozott létre, amely nemcsak Romániában, de Európában is az egyik legértékesebb természetes élőhely. "

Etna

"Európában – Izlandot leszámítva – kevés az aktív tűzhányó, mindössze 3 található, Olaszországban. Mind a három az afrikai és az eurázsiai kőzetlemez találkozásánál alakult ki, és mai napig a tektonikai mozgások táplálják őket. "

Étretat sziklái

"A franciaországi Étretat települése a La Manche-csatorna partján áll. A hangulatos kisváros elsősorban a tengerparton álló szikláiról híres, amelyek a szemközti doveri sziklák testvérei. Ugyanaz a fehér kréta alkotja a meredek, sok helyen merőleges sziklafalakat."

Ezer tó vidéke

"Szinte mindenki ismeri ezt a kifejezést, ami Finnország közepének az elterjedt neve. A kiterjedt síkság, persze, nem áll meg az államhatároknál, és az orosz oldalon nagyon hasonló körülmények között folytatódik az európai tajga. Az elnevezés nem valami misztikus utalás, valóban arról van itt szó, hogy az utazó lépten-nyomon tavakba botlik, a legkisebbektől az egészen nagy kiterjedésűekig, a legváltozatosabb formákban. Ha csak az 500 m2-nél nagyobb felületű állóvizeket számoljuk, csak Finnországban 187 888 tó teszi változatossá a tájat,"

Fertő-tó

"Magyarország és Ausztria közös kincse a Fertő tó (németül Neusiedler See), nem csak természeti, de kulturális értékei miatt is világörökségi helyszín rangot kapott 2001-ben. A Fertő alig 20 000 éves lehet, a jégkorszak ideji kéregmozgások hozták létre medencéjét. "

Harz hegység

"A Harz-hegység Németország középső részén terül el, tőle északabbra már aligha találunk nála magasabb hegyeket. A Harz igazi, ősi röghegység, sokkal öregebb, mint pédául az Alpok. (Az úgynevezett Variszkuszi-hegységrendszer maradvá­nya, amely jó 300 millió évvel ezelőtt emelkedett ki.) A hegység jól körbehatárolható, 110 km hosszú és 40 km széles"

Izland gejzírjei

"Földtanilag Izland Európa egyik legizgalmasabb szeglete. Az apró északi sziget nagyon fiatal, alig 20 millió éve emelkedett ki az elmozduló kőzetlemezek határánál kialakult vulkáni övezetben. A föld mélye a mai napig fortyog a sziget alatt, emiatt több aktív vagy részben aktív vulkán található a szigeten. "

Kiskohi medvebarlang

"Európa egyik legszebb cseppkőbarlangját csak 1975-ben találták meg Erdélyben, ráadásul egy bányarobbantás nem várt következményeként. (A szomszédban márványbánya üzemelt.) A másfél km hosszú Medve-barlang Romániában, Kiskoh község határában, a Bihar-hegység egyik mészkőhegyében bújik meg."

Ladoga tó

"A skandináv tóvilág legdélebbi tagjának is nevezhetjük a Szentpétervártól 50 km-re, északkeletre található Ladoga-tavat. Története azonban eltér az északi tavakétól. Valójában a Balti-tenger helyén kialakult ősi édesvizű beltengerek része volt. Legutóbb úgy 7-8000 éve válhatott külön, addig közvetlen kapcsolatban volt a Balti-tenger medencéjével. (A Néra folyó is csak úgy 3000 éves lehet, a Balti-tenger pedig úgy 7000 éve sós tenger.)"

Lahemaa Nemzeti park

"a Észtország, egykor az egész Szovjet­únió legnagyobb nemzeti parkja volt a Balti-tenger partjainál elterülő park. A több­-

arcú park 3 tengeröböl és 4 félsziget egymásutánjából áll, amihez még jelentős területek kapcsolódnak a szárazföldön."

Lauterbrunne völgy

"Svájc egyik legnagyobb természetvédelmi területének szíve a Berni-felvidéken található Lauterbrunnen-völgy és közvetlen vidéke. Az Alpok közepén található káprázatos szépségű völgyben igazán megtalálhatunk mindent, amit egy ilyen völgytől elvárhatunk – sőt, többet. A néhol ezerméteres sziklák merőleges falai közé beékelődött völgy hátterében gigantikus hegycsúcsok emelkednek"

Meteorák

"A meteorákat talán mindenki ismeri, hiszen Görögország egyik legismertebb tu­rista látványosságáról beszélünk. A sziklák tetején évszázadok óta trónoló kolostorok képe valóban megkapó és egyedi. A legfiatalabb is öregebb mint 600 éves, és mára a 21 épület közül csak 5-öt használnak kolostorként. Az egykori szerzetesek célja az volt, hogy elvonuljanak a világ elől, ezért költöztek fel a 100-300 m magas sziklacsúcsok tetejére,"

Moher-sziklák

"Írországot sokáig a világ végének tekintették az európai hajósok. Ebbe a képbe tökéletesen beleillik a sziget igencsak mor­cos partvonala, amely sok helyen ha­tal­mas sziklákkal próbálja meg elijeszteni az ide merészkedő tengerészeket. A sziget nyugati oldalának egy 8 km hosszú szakasza ezek közül a leghíresebb. A partszakasz a nevét az egykor itt álló Moher-erődről kapta, amelyet a XIX. században elbontottak."

Öt tó völgye

"Lengyelországban, a szlovák határ mentén járunk. A Magas-Tátra gyöngyszemének is szokás nevezni a gleccser vájta völgy(ek)ben megbújó tavak láncolatát. Az elterjedt nevével ellentétben nem öt, hanem négy tó található, ezek a Nagy-, Fekete-, Hátsó- és Elülső-tó. Az ötödik, Kis-tó már jóval kisebb, az Ökör-tó pedig csak időszakos állóvíz a közelben. Ezzel azonban nincs vége, a 2200 m magas Miedziane-gerinc keleti oldalán két további tó, a Halastó (egyesek szerint a világ legszebb hegyi tava) és a  kisebb, de mélyebb társa, a Fekete-tó található"

Paklenica

" Dinári-hegység részét képező Velebit-hegylánc Horvátország közepén nyújtózik. A mészkőhegység nem két napja hadakozik a természet erőivel, így sziklái erősen megkoptak. Különös alakú szirtek, mély kanyonok, rendkívül mély víznyelők tarkítják a tájat, nem csoda hát, hogy az itt élők szemében a Velebit egy tündérek, boszorkányok lakta varázslatos hely."

Oulanka Nemzeti Park

"Skandinávia közepén találjuk meg az Oulan­ka Nemzeti Parkot, Finnország keleti határa mentén. A táj – első ránézésre – az igazi vadregényes skandináv vadon képét mutatja, ami nem tévedés. Mindazonáltal Oulanka ennél jóval több. Oulan­ka igazi határvidék. Élővilága ugyanis a hideg északi és a kontinentális (innen nézve) déli ökoszisztémák keveredéséből alakult ki. Emellett az ázsiai és az európai növény- és állatvilág ad itt egymásnak randevút."

Plitvicei tavak

"Horvátország talán legismertebb természeti képződménye a Plitvicei-tavak, és ez nem véletlen. A nemzeti parkká nyilvánított területen 16 tó és 90 kisebb-nagyobb vízesés alakult ki, káprázatos vidékké varázsolva a völgyeket."

Pulpit rock

"Más néven Preikestolen, de hivatkoznak rá a pap szószékeként is. Norvégia lélegzetelállító sziklaszirtjénél hangulatosabb, és igazibb kilátót a fjordok világára nem is kívánhatnánk. Az ország északnyugati partjaihoz közeli Lysefjord északi partján, közel a fjord végéhez áll a 607 m magas Preikestolen. "

Samariá-szurdok

"Kréta szigetén legalább 50 kanyon alakult ki, ezek között a leghíresebb – és egyben a legnagyobb – a Samariá-szurdok. A 16 km hosszú kanyont – tévesen – Európa leghosszabb szurdokvölgyének is nevezik. Ha nem is csúcstartó, szépségével mindenképp Kréta legfontosabb természeti csodája."

Svartifoss-vízesés

"Izland délkeleti szegletében, a partoktól alig 20-30 km-re találjuk meg a sziget egyik legismertebb látványosságát, a Svartifoss-, azaz a Fekete-vízesést. A 20 m magasból lezúduló víz igazán impozáns keretet kapott bazaltorgonákból."

Szász-Cseh Svájc

"Csak tisztánlátás végett, Németország és Csehország határán járunk. A furcsa elnevezés voltaképp az Elba homokkőhegységet takarja, amelyre a XVIII. században ragasztották rá a svájci elnevezést, mivel két itt élő svájci művész nagyfokú hasonlóságot látott szülőhazájukkal, a svájci Júra-hegységgel."

Zákinthosz

"A görög sziget strandjait nemcsak Európa, de a világ legszebb strandjai közé is szokás beválogatni. Fehér homok, lassan mélyülő türkizkék víz, hófehér sziklák, sárgás, vöröses mintákkal, a háttérben zöld növényzet, csakhogy ne legyenek túl barátságtalanok a hegyek – és még a rozsdás teherhajó roncsa sem rontja el a látványt, sőt. Zákinthosz (angolosan elterjedve Zakynthos) alig 16 km-re nyugatra fekszik a Peleponnészosz-félszigettől; 20 km széles és 40 km hosszú sziget"

Watt-tenger

"Voltaképp az Északi-tenger melléktengere (Hollandul Waddenzee), amelyet a Külső-Fríz-szigetek választanak le a tengertől.  Ez a föld legnagyobb árapálysíksága, ami azt jelenti, hogy apály idején a terület nagyrészt iszapos területté alakul át. A legtöbben ugyan Hollandiához kötik, ám – Németország partjain keresztül – egészen Dániáig elhúzódik, összesen 500 km hosszan. "


Írjon véleményt!

Újdonságaink

Újdonságaink

Bolondos családom nyaral
Új Akció -23 %
Termékkód: 9023
A Butterfield család Cornwallba utazik vakációzni. Mattie természetesen most is aggódik. Listát készít arról, hogy mi minden nyugtalanítja: Mi lesz, h..
990 Ft 1 290 Ft
Nettó ár:990 Ft
Alice-Miranda újra otthon
Új Akció -60 %
Termékkód: 9016
Alice-Miranda Highton-Smith-Kennington-Jones sikeresen teljesítette első félévét az Illemtudó Ifjú Hölgyek Lankáserdő-Hímesréti Akadémiáján. A szünidő..
990 Ft 2 490 Ft
Nettó ár:990 Ft
A cukrozott omlett
Új Akció -63 %
Termékkód: 9009
Tudod milyen mi az a Cukrozott omlett? Igazi ínyencség! Íme, a receptje: végy egy nagycsaládot, amelyben öt fiútestvér él, és akiket mind ugyanúgy hív..
990 Ft 2 690 Ft
Nettó ár:990 Ft
A halál próbái
Új Akció -60 %
Termékkód: 10026
A vámpírok hegyének dermesztő folytatásaA Próbák: a halál tizenhét neme, hacsak nem veszi pártfogásába a vámpírok szerencséje. Darren Shannek öt félel..
1 000 Ft 2 499 Ft
Nettó ár:1 000 Ft
Az éjszaka szövetségesei
Új Akció -60 %
Termékkód: 10025
Folytatódik a hajsza a Vérszipolyok Ura után.Shan herceg, Mr. Crepsley és Harkat, úgy tűnik csapdába került: nem elég, hogy felfedezték lakhelyüket, v..
1 000 Ft 2 499 Ft
Nettó ár:1 000 Ft
Nem sírok utánad
Új Akció -37 %
Termékkód: 10024
Biztosan megtörtént már másokkal is, hogy egy árvaházban felnőtt, magányos fiatal nő elveszti a munkáját és ezért vállalkozásba fog. Egy jó ötletet va..
750 Ft 1 190 Ft
Nettó ár:750 Ft
A tűzoltók - Kis Felfedező Zsebkönyvek
Új Akció -70 %
Termékkód: 10023
Fedezd fel a tűzoltók érdekes, de egyben veszélyes életét! Ismerd meg a világ tűzoltóinak egyenruháit és járműveit! Csodálatosan szép, valósághű rajzo..
500 Ft 1 690 Ft
Nettó ár:500 Ft
A gépóriások - Kis Felfedező Zsebkönyvek
Új Akció -70 %
Termékkód: 10022
Kik dolgoznak az építkezéseken? És milyen gépeket használnak? Csodáld meg a technika hőseit, az óriási munkagépeket, amelyek a metrók, az autópályák v..
500 Ft 1 690 Ft
Nettó ár:500 Ft
A repülőgép - Kis Felfedező Zsebkönyvek
Új Akció -70 %
Termékkód: 10021
Hogyan emelkedik a magasba a repülőgép? Hányféle repülő masina létezik, és milyen feladatokat látnak el ezek a bámulatos gépek?A KIS FELFEDEZŐ ZS..
500 Ft 1 690 Ft
Nettó ár:500 Ft
A víz - Kis Felfedező Zsebkönyvek
Új Akció -70 %
Termékkód: 7956
A víz mindenütt jelen van a természetben: a hóban, az esőben, a forrásban, a folyóban, a tengerben, és még sokkal közelebb is: az otthonodban.A KIS FE..
500 Ft 1 690 Ft
Nettó ár:500 Ft
A kutya - Kis Felfedező Zsebkönyvek
Új Akció -66 %
Termékkód: 10020
A kutya hűséges társ, akár rövid a szőre, akár nagy a bundája. Figyeld meg, hogyan növekszik, mivel játszik, mikor morog, és melyikük igazi segítőtárs..
500 Ft 1 490 Ft
Nettó ár:500 Ft
Károly és Kamilla - Egy szerelem története
Új Akció -77 %
Termékkód: 10018
Camilla Parkers Bowles VII. Edward szeretőjének, Alice Keppelnek a dédunokája és egyben II. Károly egyenes ági leszármazottja ma már Károly herceg bri..
500 Ft 2 190 Ft
Nettó ár:500 Ft
Jack London sorozat
Új Akció -65 %
Termékkód: 9102
Jack London: Ádám előtt A skarlátJack London ezen regénye az emberiség távoli múltjába kalauzolja az olvasót. Főhőse egy különös oknál fogva képes a..
4 990 Ft 14 310 Ft
Nettó ár:4 990 Ft
Kertész Imre könyvcsomag
Új Akció -86 %
Termékkód: 9079
A tavaszra felkészülésünk előzetese képpen. Egy potom áru csomaggal készültünk! Mindenki a kerti munkákra gondol elsőre, de a munkát félre téve 10 kön..
2 990 Ft 20 710 Ft
Nettó ár:2 990 Ft
My Little Pony - Pontról pontra!
Új Akció -44 %
Termékkód: 10017
Emlékszel a hat híres sörényesre?A csapatra, amelyik nemrég megmentette Equestriát? Lássuk, mi történt velük azóta! Rarity azóta is vezeti a divatüzle..
500 Ft 899 Ft
Nettó ár:500 Ft
Kutyák - Simogasd meg!
Új Akció -34 %
Termékkód: 10016
Milyen parancsokat kell megtanulniuk a kutyáknak? Mivel etessük őket? Hogyan gondozzák a kölykeiket? Mindezt és még sok más hasznos információt megtan..
990 Ft 1 490 Ft
Nettó ár:990 Ft
Cicák - Simogasd meg!
Új Akció -34 %
Termékkód: 10015
Mitől különlegesek a macskák? Mivel etessük őket? Hogyan gondozzák a kölykeiket? Mindezt és még sok más hasznos információt megtanulhatnak a gyerekek ..
990 Ft 1 490 Ft
Nettó ár:990 Ft
Zöld vagy piros? - Pocket LÜK - Színes játékok, játékos színek
Új Akció -60 %
Termékkód: 10014
A Színes játékok, játékos színek füzet a Pocket LÜK termékcsalád része.A játékhoz a füzeten kívül a piros műanyag alaplap is szükséges. Az alaplap cso..
1 000 Ft 2 490 Ft
Nettó ár:1 000 Ft
Lumpi Lumpi gyógyító meséi - Egyszervolt hiszti
Új Akció -66 %
Termékkód: 10013
Kedves, rokonszenves, bajkeverő, ám kissé sértődékeny, és… kék pikkely borítja. Ki ne szeretné, ha ilyen sárkány lenne a képzeletbeli barátja?Barti ép..
750 Ft 2 190 Ft
Nettó ár:750 Ft
Pizsamaparti - pörgesd fel magad - 21 játék ottalvós bulikhoz
Új Akció -50 %
Termékkód: 10012
Vajon ki járja be leghamarabb a plázát? Ki dönti fel előbb a keksztornyot? És ki hozza lázba a tömeget a legkirályabb karaokéval? Üljetek össze a bará..
1 500 Ft 3 000 Ft
Nettó ár:1 500 Ft
My little pony - 5 perces mesék
Új Akció -50 %
Termékkód: 10019
Rarity álma végre megvalósulhat, és üzletet nyithat Canterlotban! Ám akkora a siker, hogynem győzi a megrendeléseket teljesíteni... Sárkányföldön új f..
1 250 Ft 2 499 Ft
Nettó ár:1 250 Ft
Rémségek cirkusza hangoskönyv 6 CD
Új Akció -78 %
Termékkód: 10011
Darren és Steve, a két barát ellátogat a titokzatos cirkuszba, amely az ódon kastély szomszédságában ütötte fel a táborát. A városban persze senki sem..
990 Ft 4 490 Ft
Nettó ár:990 Ft
Kismamák nagykönyve
Új Akció -20 %
Termékkód: 7808
Ez a nagy sikerű, több kiadást megért kötet nélkülözhetetlen útmutató a várandósságtól a gyermek hároméves koráig Az első olyan babakönyv, amely ábrá..
5 600 Ft 6 999 Ft
Nettó ár:5 600 Ft
Rozsban a fogó
Új Akció -20 %
Termékkód: 5932
Ötven évvel az első magyar megjelenése után új fordításban kerül az olvasók elé Salinger regénye. Főhőse, Holden Caulfield tizenhét éves amerikai gimn..
2 960 Ft 3 699 Ft
Nettó ár:2 960 Ft
Emelkedés
Új Akció -20 %
Termékkód: 8344
Castle Rock kisvárosában, Stephen King számos ikonikus történetének helyszínén él Scott Carey, az elvált belsőépítész. Monoton mindennapjait leginkább..
3 200 Ft 3 990 Ft
Nettó ár:3 200 Ft
Vörös és fekete - Európa Diákkönyvtár
Új Akció -30 %
Termékkód: 7780
Életében ​kevesen méltányolták ezt a különös-kalandos életű, zárkózott írót. Maga is csak arra számított, hogy majd ennek a regényének a megjelené..
1 330 Ft 1 899 Ft
Nettó ár:1 330 Ft
A Szent Johanna gimi 1. - Kezdet
Új Akció -30 %
Termékkód: 5424
Egy sorozat a való életről Egy sorozat, amely itt és most játszódik Srácok, akik olyanok, mint te és mégis mások A történet rólad is szól!Új magya..
2 450 Ft 3 499 Ft
Nettó ár:2 450 Ft
A suttogó titkai 1. - A csecsemő gondozása és nevelése
Új Akció -20 %
Termékkód: 5223
Suttogónak eredetileg azt nevezték, aki különleges képessége folytán pusztán türelemmel és halk szavakkal lecsillapít egy megvadult lovat. Tracy Hoggn..
3 200 Ft 3 999 Ft
Nettó ár:3 200 Ft
Mr. Mercedes
Új Akció -20 %
Termékkód: 5743
Kontroll. Káosz. Sötétség. Egy pangó közép-nyugati kisvárosban, a fagyos kora hajnali órákban munkanélküliek százai állnak sorban az állásközvetítő el..
3 030 Ft 3 790 Ft
Nettó ár:3 030 Ft
Jóga testnek és a léleknek kézikönyv
Új Akció -20 %
Termékkód: 7885
Kevesebb ​stressz – Jobb közérzet – BékeA kifejezetten kezdők számára íródott Jóga a testnek és a léleknek kézikönyv kíméletesen vezet végig az alapve..
3 600 Ft 4 500 Ft
Nettó ár:3 600 Ft
A gyűrűk ura I.-III.
Új Akció -20 %
Termékkód: 7699
A mű első megjelenésének ötvenedik évfordulója alkalmából alaposan felújított angol kiadás nyomán mi is gondos ellenőrzésnek vetettük alá a könyvet, e..
10 400 Ft 12 999 Ft
Nettó ár:10 400 Ft
Országúton - A mélység lakói
Új Akció -38 %
Termékkód: 6599
Jack London klasszikus regénye - Jack London vakmerő és fölfedezőkész szerző volt a haditudósítóként is - az orosz-japán háborút tulajdonképpen végigh..
990 Ft 1 590 Ft
Nettó ár:990 Ft
Fehér agyar
Új Akció -38 %
Termékkód: 6600
Jack London klasszikus regénye - 2016-ban száz éve, hogy itt hagyta a világot Jack London, az amerikai irodalom nagy alakja, műfajok egész sorának ú..
990 Ft 1 590 Ft
Nettó ár:990 Ft
Játékos hősök - zsírkrétás színezőkönyv
Új Akció -20 %
Termékkód: 10010
Fogd az apró zsírkrétákat, és keltsd életre kedvenc hőseidet a könyv lapjain! Színezőkönyv apró kezekbe való zsírkrétákkal...
1 600 Ft 1 999 Ft
Nettó ár:1 600 Ft
Mancsmesék 1. - 3 izgalmas mentőakció
Új Akció -20 %
Termékkód: 10009
Indulj bevetésre kedvenc kutyijaiddal! Most három rendkívüli mentőakcióban is velük tarthatsz!A Mancs Őrjárat és Merész Danny egy vadnyugati kalandp..
2 160 Ft 2 699 Ft
Nettó ár:2 160 Ft
Kisvakond az állatkertben
Új Akció -19 %
Termékkód: 10008
A színes, interaktív lapozó versek és tréfás kérdések segítségével ismerteti meg az óvodás korú közönséggel az állatkerti állatokat...
800 Ft 990 Ft
Nettó ár:800 Ft
Kisvakond és a számok
Új Akció -20 %
Termékkód: 10007
Az óvodás korú közönségnek szól ez a színes lapozó, amely tréfás versek segítségével tanítja meg a számokat egytől tízig...
800 Ft 999 Ft
Nettó ár:800 Ft
Vuk
Új Akció -20 %
Termékkód: 10006
Vuk családjának életét kioltotta a simabőrű. A rakoncátlan rókakölyköt nagybátyja, az öreg Karak veszi védelmébe. Megtanítja vadászni, megismertet..
2 160 Ft 2 699 Ft
Nettó ár:2 160 Ft
Zsákbamacska - Versek óvodásoknak
Új Akció -20 %
Termékkód: 8204
Bartos Erika pontosan tudja, mi érdekli az egészen piciket és az óvodásokat! Most -a sok mesekötet után- versbe foglalta mindazt, ami a számukra lénye..
2 240 Ft 2 799 Ft
Nettó ár:2 240 Ft
Zengő ABC
Új Akció -20 %
Termékkód: 8203
Móra Ferenc verses ábécéjét játékos olvasási gyakorlatokkal Justné Kéry Hedvig egészítette ki. A gyerekeknek szóló kötetet K. Lukáts Kató rajzai díszí..
1 600 Ft 1 999 Ft
Nettó ár:1 600 Ft
Zakatoló - Gyerekversek
Új Akció -20 %
Termékkód: 5518
Bartos Erika legújabb gyerekverskötetét minden bizonnyal ugyanúgy szeretik majd a bölcsődések és óvodások, mint a népszerű szerző előző, nagy sikerű v..
2 240 Ft 2 799 Ft
Nettó ár:2 240 Ft
Vidám mesék
Új Akció -20 %
Termékkód: 8201
Szerencsés egybeesés, ha a grafikus író is egyben, és egyik kezével ír, a másikkal rajzol. Ez Szutyejev esetében majdnem szó szerint így van. "Amikor ..
2 400 Ft 2 999 Ft
Nettó ár:2 400 Ft
Vackor az első bében
Új Akció -20 %
Termékkód: 8199
Micsoda mulatság egy mackógyerek az osztályban! Nagy mancsa és körme ellenére Vackor ügyesen tornázik, könnyen megtanul olvasni és számolni, és hamaro..
2 400 Ft 2 999 Ft
Nettó ár:2 400 Ft
Thomas, a gőzmozdony - Kezdődhet a játék!
Új Akció -20 %
Termékkód: 8962
Indulásra felkészülni, kezdődhet a játék! Thomas és barátai a legkisebbeket is új kalandokra hívják...
1 040 Ft 1 299 Ft
Nettó ár:1 040 Ft
Thomas, a gőzmozdony - A különleges küldemény
Új Akció -20 %
Termékkód: 8440
Mesés színező és foglalkoztatóMiközben Percy a postát juttatja célba, Thomasra fontos feladat vár: egy különleges küldeményt kell a kikötőből a Kövér ..
560 Ft 699 Ft
Nettó ár:560 Ft
Születésnap
Új Akció -20 %
Termékkód: 8194
Az Eperjes Benjámin utca egyik hosszúkás, háromemeletes házának lakói meglepődve figyelik, hogyan lesz a kis cserfes, szertelen Illés Boriból szorgos,..
2 400 Ft 2 999 Ft
Nettó ár:2 400 Ft
Százlábú - versek óvodásoknak
Új Akció -20 %
Termékkód: 8192
Bartos Erika: Százlábú - Versek óvodásoknak. Az ország kedvenc mesélője, Bartos Erika újabb verseskötettel jelentkezik, melyben ezúttal nem szilvásgom..
2 240 Ft 2 799 Ft
Nettó ár:2 240 Ft
Segítség, ember! (M)
Új Akció -20 %
Termékkód: 8189
Mi történne, ha az állatok beszélni tudnának? Alighanem jól megmondanák a véleményüket rólunk, emberekről. Ebben a könyvben negyvenöt állat beszél, mo..
2 000 Ft 2 499 Ft
Nettó ár:2 000 Ft
Öreg néne őzikéje
Új Akció -20 %
Termékkód: 8185
A törött lábú őzgidát meggyógyító öreg néne annyira közismert, hogy már-már azt hinnénk, népmesei alak, pedig Fazekas Anna írta, és Róna Emy rajzolta ..
1 600 Ft 1 999 Ft
Nettó ár:1 600 Ft
Mancsőrjárat - Szuper őrjárgányok
Új Akció -20 %
Termékkód: 8960
A kutyik újabb izgalmas mentőakcióra indultak, és mindnyájan hozták őrjárgányaikat is. Ezen a küldetésen te is velük tarthatsz - elég, ha előkészíted ..
800 Ft 999 Ft
Nettó ár:800 Ft
Mancsőrjárat - Izgalmas küldetések (matricás foglalkoztatókönyv)
Akció -20 %
Termékkód: 8619
Dzsungelben, víz alatt vagy hófödte hegytetőn - a Mancs Őrjárat mindig bevetésre kész! A színes oldalakon sok-sok izgalmas kaland, játék, fejtörő és m..
1 200 Ft 1 499 Ft
Nettó ár:1 200 Ft
Mancsőrjárat - Bátor hősök (matricás foglalkoztatókönyv)
Akció -20 %
Termékkód: 8618
Új bevetések, csupa izgalmas, furfangos és mókás feladat vár rád és a Mancs Őrjáratra! Tarts a kutyikkal a színes oldalakon, játssz a matricákkal, és ..
1 200 Ft 1 499 Ft
Nettó ár:1 200 Ft
A kisvakond és a nyár
Akció -20 %
Termékkód: 8959
A kisvakond nagy szeretettel gondozza a virágokat. Mi történik az óduba bezárt szőrös hernyókkal? A nyár csupa csodás meglepetés! 12 oldalas színes la..
1 200 Ft 1 499 Ft
Nettó ár:1 200 Ft
A kis herceg - puha
Akció -20 %
Termékkód: 8176
Egy gyermek utazásának története, aki ártatlan szemével értetlenül figyeli a felnőttek világát. Hat bolygón tett látogatás tanítja meg a kis herceget,..
1 200 Ft 1 499 Ft
Nettó ár:1 200 Ft
Hetvenhét magyar népmese
Akció -20 %
Termékkód: 8172
A kötetben olvasható mesék a tizennégymilliós magyarság megtelepülésének legkülönbözőbb tájain teremtek; magukon hordják így e tájak sajátos mondatala..
3 200 Ft 3 999 Ft
Nettó ár:3 200 Ft
Gőgös Gúnár Gedeon
Akció -20 %
Termékkód: 8170
A Gőgös Gúnár Gedeont szülők és kisiskolások nemzedékei ismerték meg. A mesék, versek zöme szándékosan hiányos betűkészlettel íródott, azért, hogy már..
2 400 Ft 2 999 Ft
Nettó ár:2 400 Ft
Bárányfelhők - Gyerekversek
Akció -20 %
Termékkód: 8162
"...Szépség, tisztaság, gyermeki őszinteség ragyog ránk ezekből a városi, nagyvárosi fogantatású versekből, rajzokból. De azt, hogy a benzingőzös nagy..
2 240 Ft 2 799 Ft
Nettó ár:2 240 Ft
Anyám tyúkja
Akció -10 %
Termékkód: 10004
Petőfi Sándor mindenki által közismert verse az Anyám tyúkja elevenedik meg egy leporellón Radvány Zuzsa rajzain keresztül. A kedves verset a kicsik í..
765 Ft 850 Ft
Nettó ár:765 Ft
Áldás álruhában
Akció -10 %
Termékkód: 10000
Isabelle ​McAvoy egy neves párizsi művészeti galéria fiatal gyakornokaként ismerkedik meg egy előkelő, vagyonos, de a világtól elvonultan élő, nála jó..
2 520 Ft 2 799 Ft
Nettó ár:2 520 Ft
Üvöltő szelek
Akció -10 %
Termékkód: 10003
Szerelem, gyűlölet, bosszú. Páratlan érzelmi intenzitással, felemelően ábrázolt, erőtől duzzadó történet Catherine és Heathcliff sírig - s talán azon ..
2 690 Ft 2 990 Ft
Nettó ár:2 690 Ft
Felhőharcosok I-II
Akció -10 %
Termékkód: 10002
Paul Sarkady professzor, a csacsapoja kultúra kutatója expedíciót vezet Peruba, a már régen kihalt nép emlékeinek tanulmányozására. Már az expedíció i..
4 050 Ft 4 499 Ft
Nettó ár:4 050 Ft
Elveszítve és megtalálva
Akció -10 %
Termékkód: 10001
Minden azzal kezdődött, hogy előkerült egy doboznyi régi szerelmes levél, és feldőlt egy létra. Madison Allen, a neves fotóművésznő, miután felnevelte..
2 520 Ft 2 799 Ft
Nettó ár:2 520 Ft
Zarah öröksége
Akció -10 %
Termékkód: 9999
Zarah és családjának története ott folytatódik, ahol az első kötetben abbamaradt: Carla, az asszony nemrég megtalált unokája épp egy titkos küldetésre..
4 500 Ft 4 990 Ft
Nettó ár:4 500 Ft
Zarah álma
Akció -10 %
Termékkód: 9998
 nagysikerű Zarah trilógia (Zarah, Zarah öröksége) befejező kötete.„Nem az az ember lesz boldog, aki szerencsés, vagy a sorsa kegyes volt hozzá, ..
4 500 Ft 4 990 Ft
Nettó ár:4 500 Ft
Zarah
Akció -10 %
Termékkód: 9996
Zarah Winter szerető családba, fényűző körülmények és csodás műkincsek közé született, s egy tökéletes világban ennek megfelelő élet is várt volna rá...
4 500 Ft 4 990 Ft
Nettó ár:4 500 Ft
A madár - Kis felfedező zsebkönyvek
Akció -70 %
Termékkód: 7990
Milyen szépek a madarak! A repülésük, a tollaik, a tojásaik, a fészkük! Ismerd meg őket közelebbről. Pedagógusok és szakemberek közreműködésével ..
500 Ft 1 690 Ft
Nettó ár:500 Ft
Boci-Boci tarka - leporelló
Akció -10 %
Termékkód: 8375
Mondókás leporelló kicsiknek Radvány Zsuzsa rajzaival...
765 Ft 850 Ft
Nettó ár:765 Ft
Süss fel nap - leporelló
Akció -10 %
Termékkód: 8376
Mondókás leporelló kicsiknek Radvány Zsuzsa rajzaival...
765 Ft 850 Ft
Nettó ár:765 Ft
Örökölt sors
Akció -10 %
Termékkód: 8378
Amikor elkezdjük kutatni elakadásaink, szorongásaink, elhibázott párkapcsolataink, ismétlődő kudarcaink okát, gyakran kiderül, hogy saját életünk tört..
3 025 Ft 3 360 Ft
Nettó ár:3 025 Ft
Vadócok a bükkben
Akció -74 %
Termékkód: 9105
A szerző írja könyvéről: "Szülőföldem, a vadregényes Bükk szebbnél szebb tájai elevenednek meg e lapokon. A szelíd-erdős hegyekből a magos dombokr..
590 Ft 2 300 Ft
Nettó ár:590 Ft
Nyúl Péter és barátai
Akció -10 %
Álom doktor
Akció -20 %
Termékkód: 5984
A ragyogás folytatásában a gonosz ismét visszatér közénk. A kisfiú, aki annak idején annyi rémséget élt át a Panoráma Szállóban, immár felnőttként, mi..
4 000 Ft 4 990 Ft
Nettó ár:4 000 Ft
Vidám vakáció 1. - Szórakoztató feladatok a szünidő minden napjára (Geronimo Stilton)
Akció -45 %
Termékkód: 5292
Drága rágcsálóbarátaim!Az iskola véget ért, nyakunkon a vakáció, nekem pedig támadt egy extraegeres ötletem.Barátaimmal vidám kis szellemi akadálypály..
990 Ft 1 799 Ft
Nettó ár:990 Ft
Vidám vakáció 2. - Szórakoztató feladatok a szünidő minden napjára (Geronimo Stilton)
Akció -45 %
Termékkód: 5293
Drága rágcsálóbarátaim!Ti is szerettek játszani, ugye? A nyár kiváló alkalom arra, hogy sokat pihenjünk és játsszunk, ezért a barátaimmal összeállítot..
990 Ft 1 799 Ft
Nettó ár:990 Ft
A titkos város
Akció -67 %
Termékkód: 9904
Hogy kicsoda Tea Stilton? Sportos, talpraesett, elbűvölő egérlány! Ő a Rágcsáló Hírek különleges tudósítója. Az újság szerkesztőségét bátyja, a hí..
1 190 Ft 3 599 Ft
Nettó ár:1 190 Ft
A kék vér gyermekei I-II
Akció -10 %
Termékkód: 9986
A KÉK VÉR GYERMEKEI a Szíriusz-rendszer családjához tartozó földi emberek. A kékség egy magas szintű tudatállapot, rezgésminőség. Tobozmirigyünk kalci..
6 750 Ft 7 500 Ft
Nettó ár:6 750 Ft
Kézikönyv mérgező emberekhez
Akció -10 %
Termékkód: 9989
A „Psychopath free” és a „Whole Again” című bestsellerek először magyar nyelven - két könyv egy kötetben! Ebben a kiadványban tehát két egymást kiegés..
7 190 Ft 7 990 Ft
Nettó ár:7 190 Ft
A hálózat pénze
Akció -10 %
Termékkód: 9987
Informális hálózatok, átláthatatlan kapcsolatrendszerek és ellenséges titkosszolgálatok küzdenek egymással vagy játszanak össze annak függvényében, ho..
3 140 Ft 3 490 Ft
Nettó ár:3 140 Ft
Az impexek kora
Akció -10 %
Termékkód: 9988
A hetvenes évek elejétől egy láthatatlan birodalom komisszárjai egyre nagyobb befolyást gyakoroltak Magyarország gazdasági életére. A korabeli állami ..
3 590 Ft 3 990 Ft
Nettó ár:3 590 Ft
Az Orbán-szabály - Tíz fejezet az Orbán-korszak első tíz évéről - Új Idők
Akció -10 %
Termékkód: 9985
G. Fodor Gábor meg akarja érteni és értetni, hogy hogyan lett egy 25 éves, tehetséges, érzékeny fiatalemberből megkerülhetetlen, közösségének stabil j..
3 140 Ft 3 490 Ft
Nettó ár:3 140 Ft
Mesepszichológia 2. - Útravaló kényes nevelési helyzetekhez
Akció -10 %
Termékkód: 8586
A Mesepszichológia első részében a mese szerepére, az életkori sajátosságoknak megfelelő meseválasztásra és a mese érzelmi intelligencia fejlesztő hat..
3 025 Ft 3 360 Ft
Nettó ár:3 025 Ft
Mesepszichológia - Az érzelmi intelligencia fejlesztése gyermekkorban
Akció -10 %
Termékkód: 8585
Kutatások igazolják, hogy az életben való beválásunk nem csak értelmi képességeinken múlik. Az igazi sikereket és ami még fontosabb! - a belső harmóni..
2 835 Ft 3 150 Ft
Nettó ár:2 835 Ft
Vakok között a király
Akció -84 %
Termékkód: 9995
Szerte az egész országban, így Prince George megyében is játszanak egy játékot. A függönyöket behúzzák, az ajtók zárva, vágni lehet a füstöt oda..
490 Ft 2 980 Ft
Nettó ár:490 Ft
Balaton angol
Akció -83 %
Termékkód: 9994
"The book in the reader's hands is one that warns us of the above message, it teaches us to appreciate the treasures we have, be it as humble as t..
1 000 Ft 5 990 Ft
Nettó ár:1 000 Ft
Szuper 3d-s kifestő - Világűr
Akció -50 %
Termékkód: 9993
Nem találkoztam még 3D-s kifestővel, nem is értettem először, hogyan működik, hiszen attól, hogy hagyományos ceruzával színezünk nem lesz térhat..
500 Ft 999 Ft
Nettó ár:500 Ft
Képes szótár gyerekeknek magyar-kínai
Akció -55 %
Termékkód: 9991
A színes illusztrációk segítségével könnyedén elsajátíthatják gyermekeink a mindennapi életben használt leggyakoribb szavakat az otthonnal, az idő..
650 Ft 1 450 Ft
Nettó ár:650 Ft
Képes szótár gyerekeknek magyar-orosz
Akció -55 %
Termékkód: 9990
A színes illusztrációk segítségével könnyedén elsajátíthatják gyermekeink a mindennapi életben használt leggyakoribb szavakat az otthonnal, az idő..
650 Ft 1 450 Ft
Nettó ár:650 Ft
Képes szótár gyerekeknek magyar-spanyol
Akció -55 %
Termékkód: 9989
A színes illusztrációk segítségével könnyedén elsajátíthatják gyermekeink a mindennapi életben használt leggyakoribb szavakat az otthonnal, az idő..
650 Ft 1 450 Ft
Nettó ár:650 Ft
Varázsképek természetismeretből 1-2 osztályosoknak
Akció -60 %
Termékkód: 9989
Találd ki, mit rejtenek a képek!A titkot könnyen megfejtheted, ha megnézed a színtáblázatot, és kiszínezed a részleteket a jelek szerint...
180 Ft 450 Ft
Nettó ár:180 Ft
Lufivarázs haladóknak
Akció -22 %
Termékkód: 646
   A lufik minden kisgyermeket elvarázsolnak, szinte minden gyermekeknek szóló rendezvényen találkozunk lufiárusokkal. A lufihajtogatás viszont egésze..
650 Ft 830 Ft
Nettó ár:650 Ft
A csonkolás művészete
Akció -82 %
Termékkód: 9987
A ​fasiszta Magyarország első Mars-utazója, az egri borok után nyomozó uniós kommandósok, az öccsüket genetikailag átszabó gyerekek, a három testő..
350 Ft 1 980 Ft
Nettó ár:350 Ft
High school musical kulisszatitkok és tesztek
Akció -81 %
Termékkód: 9986
Mi a legelső dal címe, amit Troy és Gabriella együtt énekel a High School Musicalben? A: What I have Been Looking For. B: Breaking Free. C: Start o..
350 Ft 1 799 Ft
Nettó ár:350 Ft
Vilma néni szakácskönyve
Akció -50 %
Termékkód: 9985
Rövid ismertető:Amikor Vilma néni szakácskönyve 1955-ben először megjelent, óriási sikert aratott: néhány nap alatt elkapkodták. A könyv nem vélet..
380 Ft 760 Ft
Nettó ár:380 Ft
Őszintén a klimaxról
Akció -44 %
Termékkód: 9984
Egy kaliforniai iroda falán a következő felirat áll: „A nőknek nme hőhullámaik, hanem energiakitöréseik vannak." - Mit is jelent valóban a klimax ..
390 Ft 700 Ft
Nettó ár:390 Ft
Első kérdéseim és válaszaim - Az állatok
Akció -25 %
Termékkód: 7314
Csipi csibe nagyobb már, mint az óvodát most kezdő társai. Ő már középső csoportos, és mindent jobban tud a kicsiknél.Hogy miért? Mert állandóan kérde..
299 Ft 399 Ft
Nettó ár:299 Ft
Hát ez gyerekjáték! 2
Akció -48 %
Termékkód: 2909
60 játékos feladat kicsiknek. Ügyességi, logikai, fejlesztő és egyéb játékok kisebb és nagyobb gyerekek számára...
300 Ft 575 Ft
Nettó ár:300 Ft
Késhet a tavasz? Tanulmányok Shelley poétikájáról
Akció -96 %
Termékkód: 9982
Ez a könyv az angol romantika egyik leglátványosabb költői és gondolkodói pályáját tárgyalja, Percy Shelley életművét...
150 Ft 3 570 Ft
Nettó ár:150 Ft
Túl a csokoládéhaborún
Akció -71 %
Termékkód: 9981
A Trinity és a Csokoládéháború történetének folytatásában Archie Costello egyre ördögibb, rafináltabb fortélyokat eszel ki, részben az iskola megb..
500 Ft 1 750 Ft
Nettó ár:500 Ft
Svédasztal
Akció -41 %
Termékkód: 9979
Sorozatunk e kötetében a svédasztalra szánt, vegyes ételkülönlegességeket válogattuk össze, amelyek közül az évszaknak, kedvünknek vagy akár pénz..
290 Ft 490 Ft
Nettó ár:290 Ft
Az ezüstág
Akció -80 %
Termékkód: 9978
Erőszak és nyugtalanság söpör végig Britannia római provincián. Az uralkodót letaszítják trónjáról, és egy zsarnok veszi át a helyét. Két fiatalem..
500 Ft 2 499 Ft
Nettó ár:500 Ft
A dalmata
Akció -54 %
Termékkód: 9977
Köny arról, hogy mit kell tudni a dalmata származásáról, vásárlásáról, tenyésztéséről, táplálásáról, tartásáról, ápolásáról, kiképzéséről, kiállít..
390 Ft 850 Ft
Nettó ár:390 Ft
A bajnok benned él
Akció -24 %
Termékkód: 9975
A bajnok benned él - Képekkel, idézetekkel ellátott színes motivációs könyv Rövid ismertető: "Sírni csak a győztesnek szabad." - Székely Éva a Nem..
950 Ft 1 250 Ft
Nettó ár:950 Ft
Történelmi pillanatok - jelen ünnepek, évfordulók
Akció -21 %
Termékkód: 9974
Egyetemes történelmi neves dátumok és történések, csaták, háborúk, neves időpontok lexikon szerű felsorolása és rövid leíratok az eseményekről!..
700 Ft 890 Ft
Nettó ár:700 Ft
Die Weingastronomie der Balaton-Region
Akció -88 %
Termékkód: 9973
A balatoni régió borai német nyelven...
550 Ft 4 600 Ft
Nettó ár:550 Ft
A halottidéző - A hallhatatlan Nicholas Flamel titkai 2.
Akció -70 %
Termékkód: 9972
Dr. John Dee, a Halottidéző, a Sötét Ősök evilági fővezére eddigi legaljasabb cselét veti be, hogy felbomlassza a Flamel körül kovácsolódó szövets..
840 Ft 2 799 Ft
Nettó ár:840 Ft
Magyar képzőművészek Franciaországban
Akció -62 %
Termékkód: 9971
Franciaország, különösen Párizs jelentősége és szerepe a 20. századi modern képzőművészet történetében közismert - óriási irodalom áll az érdeklőd..
2 500 Ft 6 495 Ft
Nettó ár:2 500 Ft
Karmazsin varázslat - Bűbájos boszorkák
Akció -86 %
Termékkód: 9970
Prue, Piper és Phoebe megannyi harc után végre a megérdemelt, démon-mentes időszakot élvezik. Nem tudják azonban, hogy egy warlockcsoport vadászik..
500 Ft 3 490 Ft
Nettó ár:500 Ft
Harminchárom Harminchárom
Akció -81 %
Termékkód: 6503
"György Attila regénye megrázó olvasmány. Nem tudom, hogy miért az, de az. Szárazan, szenvtelenül kopognak benne a szavak. Monoton gurulnak egymás..
300 Ft 1 590 Ft
Nettó ár:300 Ft
Kalliopé
Akció -82 %
Termékkód: 9969
"Kóborló hadak, elveszett lelkek hordái, sodródó magányosok járják ezt a földrészt évezredek óta" - mondja Eta, akit sorsa egy másik földrészre is..
300 Ft 1 650 Ft
Nettó ár:300 Ft