
- Készlet: Raktáron
- Reward Points: 9
- Termékkód: 15633
- Szerző: Jenni Davis
- belív: színes
- Védőborító: nincs
- Oldalszám: 160
- Méret: 190x245
- Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
- Kiadó: Kossuth
Előző akciós ár: 990 Ft
Az előző 30 nap legalacsonyabb ára
Eredeti ár: 3 990 Ft
A könyv teljes ára
Weboldalunkon leadott rendelésekre érvényes ár
Nélkülözhetetlen
gasztronómiai kézikönyvünk több tucat konyhatechnikai fortéllyal
ismerteti meg az olvasót. Nemcsak azt mutatja be, HOGYAN kell főzni,
hanem azt is elmagyarázza, MI TÖRTÉNIK a serpenyőben vagy a fazékban
sütés-főzéskor.
Bemutatjuk a húsok, halak, hüvelyesek, tészták és
gabonafélék klasszikus elkészítési módját, és beavatjuk az olvasót a
süteménykészítés és kenyérsütés titkaiba. A könyvünkben szereplő sok-sok
hasznos ismeret, tanács magabiztossá teszi a gasztronómia iránt
érdeklődőket – akár valamelyik receptünket készítik el, akár a
konyha-szekrényben lapuló hozzávalókból rögtönöznek finomságot.
A
konyhában eltöltött időt örömtelivé varázsolhatjuk, ha megfogadjuk a
kötetben található hasznos tanácsokat, tippeket. Akárcsak egy izgalmas
főzőtanfolyamon, ínycsiklandó ételek receptjeivel ismerkedhetünk meg,
amelyek elkészítésekor gyakorlatban is kipróbálhatjuk az újonnan
megszerzett technikai tudást és a fortélyokat.