
- Készlet: Raktáron
- Reward Points: 29
- Termékkód: 8756
- Szerző: Hermina Deiana
- ISBN: 9789633578599
- belív: színes
- Védőborító: nincs
- Oldalszám: 144
- Méret: 215 x 265 mm
- Kötés: keményfedeles, cérnafűzött
- Kiadó: Alexandra
Előző akciós ár: 2 990 Ft
Az előző 30 nap legalacsonyabb ára
Eredeti ár: 5 999 Ft
A könyv teljes ára
Weboldalunkon leadott rendelésekre érvényes ár
Olaszország csupa dráma, csupa szerelem, csupa lelkesedés - miért is ne fordulnánk szenvedéllyel az olasz konyha felé?
Ebben a könyvben végigkísérhetjük, ahogy Hermina nemcsak a szerelmet
találja meg az ő Antoniójánál, hanem azt is megismeri, milyen a tészta,
ha al dente. Megtudja, hogyan dézsmálta meg az ifjú Antonio a szombati
buli hevében az előkészített vasárnapi ebédet, és átéli, mennyi szeretet
és mennyi szitkozódás, félelem, remény és aggodalom kíséri Nápolyban a
paradicsomszósz befőzését.
De mindenekelőtt megismeri és megszereti a nápolyiak hagyományos
paradicsomszószát, amelyet frissen szedett paradicsomból főznek, hogy
egész évben kéznél legyen, amikor szükség van rá. Fokhagymával és
bazsalikommal fűszerezve gyors tésztaétel készül belőle, kolbásszal és
marhahússal lassan párolva kiadós családi ebéd, de varázsolhatunk belőle
zselét is, ami behűtve, közepén mozzarellaszívvel igazi különlegesség. A
könyv ötven olyan olaszos fogást mutat be, amely paradicsomszósszal
készül. Biztosan minden alkalomra megtaláljuk köztük a megfelelőt.
A receptgyűjtemény igazi szerelmi vallomás, amit a paradicsomszósz ihletett.