Menü
Kosár

Festők (Világot formáló emberek)

Festők (Világot formáló emberek)
Festők (Világot formáló emberek)
Akció -41 %
Festők (Világot formáló emberek)
Festők (Világot formáló emberek)
Festők (Világot formáló emberek)
 • Készlet: 2–3 nap
 • Termékkód: 7682
 • Szerző: Milos MIjatovic
 • ISBN: 9789635100040
 • belív: színes
 • Védőborító: nincs
 • Oldalszám: 36
 • Méret: 21x27 cm
 • Kötés: keménytáblás
 • Kiadó: TKK
1 000 Ft
1 690 Ft
Nettó ár: 1 000 Ft
Ár hűségpontban: 1000

Általános iskolás gyerekek számára készült ismeretterjesztő sorozat, amelyből a világot formáló emberekről tudhatunk meg fontos és hasznos dolgokat.

A sorozat hat részből áll: Feltalálók, Uralkodók, Írók, Festők, Tudósok, Zeneszerzők.A könyvben bemutatott festők:

Michelangelo

(1475, Caprese, Firenzei Köztársság–1564, Róma, Pápai Állam)

Michelangelo di Lodovico Buonarroti Simoni a késő reneszánsz2 egyik legfontosabb személyisége, akinek a festményei, szobrai és építészeti alkotásai páratlanok. Bár író is volt, magára mindig szobrászként tekintett, holott a nyugat-európai modern festészet alapjai teljes egészében az ő ötletein és újításain nyugszanak.


Tiziano

(1490, Pieve di Cadore, Velencei Köztársaság–1576, Velence, Velencei Köztársaság)

Tiziano Vecelli az olasz reneszánsz egyik legnagyobb hatású festője volt, aki az úgynevezett velencei iskolából került ki. Uralkodók és olasz nemesek kedvenc festője, számos festményéről volt híres, különösen a portréi ismertek. A portrékon túl munkáinak témái nagyon különbözőek voltak, a vallási és mitológiai témáktól egészen a női aktokig2. Sajnos nagyon sok alkotásának valószínűleg nyoma veszett. Haláláig dolgozott, amit állítólag pestis okozott.


Caravaggio

(1571, Milánó, Olaszország –1610, Porto Ercole, Olaszország)

Caravaggio vagy más néven Michelangelo Merisi a barokk1 festészet egyik első és meghatározó alakja. Számos festményével teljesen megváltoztatta a vallási motívumok és a mindennapi élet mozzanatainak ábrázolását. Erőszakos személyiség volt, ami visszaköszön a tónusokban és színekben, amelyeket használt.


Peter Paul Rubens

(1577, Siegen, Nassau-Dillenburg1–1640, Antwerpen, Spanyol-Németalföld)

Peter Paul Rubens a flamand barokk3 legkiemelkedőbb művésze volt. Diákjaival Rubens több mint 3000 festményt festett különböző témákban. Emellett falikárpitokat, karcolatokat és képeskönyveket is készített. Emellett, mint magasan képzett személy, sikeres diplomata is volt, oly mértékben, hogy Angliában lovaggá is ütötték.


Rembrandt

(1606, Leiden, Holland Köztársaság–1669, Amszterdam, Holland Köztársaság)

Sok ember szerint Rembrandt Harmenszoon van Rijn a holland iskola legnagyszerűbb művésze volt, aki a holland barokk2 aranykorában alkotott. Egyedülállóan jelenítette meg a fény és sötétség kontrasztját, illetve híres volt önarcképeiről, portréiról és bibliai jelenetek ábrázolásairól. Körülbelül 350 festményt, kicsivel kevesebb karcolatot és megközelítőleg ezer skiccet és rajzot tudhatott magáénak.


Francisco Goya

(1746, Fuendetodos, Spanyolország–1828, Bordeaux, Franciaország)

Francisco José de Goya y Lucientes rajzainak, portréinak és falikárpit1 mintáinak köszönhetően vált híressé, amelyek ellentétben a nagy elődökkel, főleg a saját korának embereit és eseményeit ábrázolták. Ezek a munkák az emberiség sötét oldalával foglalkoznak, ami jelen van az életünkben. A mai napig egyedülállónak számítanak abban, ahogyan megidézik a szereplők az események pszichológiai hátterét. Emiatt nagyon sokan a modern művészet első mesterének tartják.


Paul Cézanne

(1839, Aix–en-Provence, Franciaország–1906, Aix-en-Provence, Franciaország)

Paul Cézanne, akinek munkái egyfajta átmenetet jelentenek az impresszionizmusból1 a posztimpresszionizmusba2 és kubizmusba3, csak életének utolsó évtizedében vált híres művésszé. Élete során soha nem kapott egyetlen díjat sem, és alig néhány festményét tudta csak eladni. Csak később, a fiatal és sokkal modernebb felfogású művészek fedezték fel, milyen jelentős szerepe volt a 20. század fordulója új irányzatainak fejlődésében.


Claude Monet

(1840, Párizs, Franciaország–1926, Giverny, Franciaország)

Oscar-Claude Monet híres francia festő és az impresszionizmus1 atyja volt. Bár már élete során is élvezte a neki méltán kijáró hírnevet, sokan úgy vélik, hogy az ő munkássága jelentette a fordulópontot az európai hagyományos és a modern művészet között. Elég mogorva ember hírében állt, sokszor állította, hogy munkái értelmetlenek, és emiatt sokat közülük el is pusztított. Ennek ellenére a mai művészetkritikusok szerint Monet valójában zseni volt, aki megelőzte korát.


Auguste Renoir

(1841, Limoges, Franciaország–1919, Cagnes-sur-Mer, Franciaország)

Pierre-Auguste Renoir francia impresszionista1 az európai művészet egyik valaha volt legfontosabb művésze. Több mint 2000 festményt készített, valamint élete utolsó éveiben szobrokat is alkotott annak ellenére, hogy köszvénye miatt alig tudta használni a kezeit. A természetben ábrázolta az embereket, portrékat és aktokat festett róluk. Renoir azon kevés impresszionista művészek közé tartozott, akit a kritikusok és a közönség is tisztelt.


Paul Gauguin

(1848, Párizs, Franciaország-1903, Atuona, Francia Polinézia)

Paul Gauguin a három nagy francia impresszionista2 egyike, valamint sok más 20. századi európai művészeti mozgalom megálmodója. Hivatalosan nem végzett el művészeti iskolát, helyette üzleti tanulmányokat folytatott, ami azt jelentette, hogy sok más kortársával ellentétben neki sikerült vagyonos emberré válnia. Ingerlékeny és ideges típus volt, ezért idővel visszavonult a világtól, és teljesen a festésnek szentelte az életét.


Vincent van Gogh

(1853, Zundert, Hollandia-1890, Auvers-sur-Oise, Franciaország)

Van Gogh a három legfontosabb posztimpresszionista egyike volt.1 Bár autodidakta módon tanult, és csak 20 évesen kezdett el festeni, minden idők legfontosabb művészévé vált. Egész életében szenvedett a viszonzatlan szerelemtől, és sokan úgy gondolják, hogy ez volt az oka állandó boldogtalanságának és végül tragikus halálának is. A kicsivel több mint 10 év alatt, mialatt aktív volt, több mint 2000 egyedülálló alkotást készített el.


Henri Matisse

(1869, Le Cateau-Cambrésis, Franciaország–1954, Nizza, Franciaország)

Henri-Émile-Benoît Matisse francia festő, szobrász, illusztrátor és író, a fauvizmus nevű művészeti mozgalom elindítója volt. Több mint 60 éven keresztül alkotott, kitörölhetetlen jelet hagyva ezzel a művészettörténetben. Azzal, ahogyan az élénk színeit és torz alakjait használta, teljesen új, modern művészeti irányzatokat indított el, amelyek a mai napig léteznek.


Pablo Picasso

(1881, Málaga, Spanyolország–1973, Mougins, Franciaország)

Pablo Ruiz y Picasso spanyol festő, tervező és szobrász – hála az új képi kifejezési módok iránt érzett felfedezési vágyának, barátjával, Georges Braque-kal – a kubizmus nevű művészeti irányzat egyik fő alakja és elindítója. Több mint 80 éven keresztül dolgozott megállás nélkül, s hatalmas hatást gyakorolt a 21. század szinte minden művészére mind a mai napig.


Salvador Dalí

(1904, Figueres, Spanyolország–1989, Figueres, Spanyolország)

Salvador Dalí spanyol szürrealista művész, aki szokatlan szobrairól, színházi kosztümjeiről és filmes forgatókönyveiről volt híres. Tehetséges író, építész, illusztrátor és színész is volt. Hosszú karrierje során több mint 1500 festményt, rajzot és fametszetet készített. Élete pontosan olyan viharos és változatos volt, mint a művei. Saját magát zseninek tartotta.


Andy Warhol

(1928, Pittsburgh, USA–1987, New York, USA)

Andy Warhol amerikai festő, illusztrátor, tervező, író, színész, rendező, valamint az egyik legsikeresebb modern művész volt. A pop-art1 mozgalom kulcsfigurájaként ismert, ami meghódította Amerikát az 1960-as években. Ő volt az első, aki nagy tételben árulta a munkáit, miközben olyan hétköznapi dolgok voltak munkáinak a tárgyai, mint például egy leveskonzerv dobozának grafikája vagy egy coca-colás doboz.


Akikről még szót kell ejtenünkLeonardo da Vinci

(1452, Vinci, Firenzei Köztársaság–1519, Amboise, Franciaország)

Leonardo da Vinci nemcsak remek művész volt, hanem egy igazi zseni. Építészként, feltalálóként, csillagászként és mérnökként is egyformán sikeres volt, szinte minden területen egyedülálló. Da Vinci rajzai és találmányai jóval megelőzték korukat, s sok ötletét csak a 20. században tudták megvalósítani. Legfontosabb festményei a Mona Lisa és az Utolsó vacsora.


Albrecht Dürer

(1471, Nürnberg, Német-római Császárság–1528, Nürnberg, Német-római Császárság)

Dürer, akit a német művészek hercegeként szoktak emlegetni, azzal szerzett hírnevet magának, hogy beépítette művészetébe az olasz reneszánsz gazdagságát és az észak-európai szigorúbb metszeteit. Őt tartják a humanizmus1 és a reformáció2 egyik legnagyszerűbb művészének, aki kiváló művész teoretikus is volt. Fontos művei: Madonna, Krisztus a tudósok között, A lovag, a Halál és az Ördög és a Melankólia I.


Tintoretto

(1518, Velence, Velencei Köztársaság–1594, Velence, Velencei Köztársaság)

Tintoretto Jacopo Cominként látta meg a napvilágot. Tiziano3 asszisztense és a velencei késő reneszánsz utolsó nagy művésze volt. Annak az energikus módnak hála, ahogy a fényt és az árnyékokat ábrázolta, a barokk korszak egyik kezdeményezőjévé vált. Bibliai és ókori mitológiai témákban is festett. Híres művei: Szent Márk holttestének megtalálása, Paradicsom, Krisztus a Galileai tengeren.


Edgar Degas

(1834, Párizs, Franciaország–1917, Párizs, Franciaország)

Edgar Degas nem tartotta magát impresszionistának, mivel nem akarta feladni a hagyományos, realisztikus festészeti stílust, ennek ellenére a mai művészettörténészek impresszionistaként emlegetik. Nagyszerűen ragadta meg a pillanatot, főleg balettábrázolásain, ami gyakori témája volt munkásságának. Emellett szobrokat és karcolatokat is készített. Híres festményei közé tartozik a Balettpróba a színpadon és a Versenylovak.


Vaszilij Kandinszkij

(1866, Moszkva, Oroszország–1944, Neuilly-sur-Seine, Franciaország)

Vaszilij Vasziljevics Kandinszkij orosz művész és az absztrakt festészet4 egyik atyja. Élete nagy részét Németországban töltötte, ahol a német expresszionizmus5 egyik ősatyjaként is tekintettek rá. Nagy hatással voltak munkásságára a 20. századi modern művészeti fejlődések. Németországban jelentős kiállítássorozatokat szervezett. Legfontosabb művei: Kompozíció VI., Különféle körök, Az ogyesszai kikötő.


Jean-Michel Basquiat

(1960, New York, USA–1988, New York, USA)

Jean-Michel Basquiat a neo-expresszionizmus leghíresebb képviselője. Autodidakta volt és New York-i graffitikkel kezdte a pályafutását. Ezzel felhívta magára Andy Warhol5 figyelmét, aki egy kiállítást rendezett vele. Egyszerű, primitív stílust képviselt, erősen bírálta az amerikai társadalmat és politikát, ami akkoriban a popkultúra egyik fontos része volt. Bár nagyon fiatalon halt meg, nagy hatással volt a kortárs festészetre, zenére, filmekre és irodalomra is.

Írjon véleményt!

Újdonságaink

Az erdei manók legendái
Új Akció -50 %
Termékkód: 8759
Az erdei manók főszereplővé lépnek elő, és legféltettebb kincsüket, a legendáik nagy könyvét osztják meg az olvasóval. Varázslatok és kalandok, furcsa..
1 500 Ft 2 990 Ft
Nettó ár:1 500 Ft
Apollinaire - Válogatott versek
Új Akció -58 %
Termékkód: 8765
Az Európa Könyvkiadó 1991 szeptemberében indította el megújított, külsejében is vonzóbb sorozatát. Alaposan, minden részletre kiterjedő figyelemme..
500 Ft 1 200 Ft
Nettó ár:500 Ft
Vörösmarty Mihály - Versek, Csongor és Tünde
Új Akció -58 %
Termékkód: 8764
Csongor öt felvonáson át keresi, kutatja Tündét, a földre leszállt, majd Mirigy, a boszorkány miatt innen elmenekülni kényszerült tündérlányt, akibe s..
500 Ft 1 200 Ft
Nettó ár:500 Ft
Horatius - Válogatott versek
Új Akció -58 %
Termékkód: 8763
Tartalom A SZATÍRÁK ELSŐ KÖNYVÉBŐL / 5 2. Bezzeg a nőcskék (Réz Ádám) / 7 3. Ne ítélkezz! (Kőrizs Imre) / 12 5. Utazás Bru..
500 Ft 1 200 Ft
Nettó ár:500 Ft
Pár kérdés a tésztákról
Új Akció -57 %
Termékkód: 8752
Mindazoknak ajánljuk ezt a könyvet, akik szeretik a tésztákat, vagy szeretnének mindent megtudni róluk. Választ kaphatunk olyan kérdésekre is, hog..
1 000 Ft 2 300 Ft
Nettó ár:1 000 Ft
Temetetlen múlt
Új Akció -77 %
Termékkód: 8761
A mindenki által szeretett, igen idős Emily Simpson kisasszonyt holtan találják az otthonában azt követően, hogy a közeli erdőben egy ritka orchid..
500 Ft 2 190 Ft
Nettó ár:500 Ft
Játékos foglalkoztató - Malac
Új Akció -25 %
Termékkód: 9761
Kalandra fel! Ebben a játékos foglalkoztató füzetben egyszerű képkiegészítő feladatok vicces útvesztők fejtörők és különbségkeresők vidám színezők…..
750 Ft 999 Ft
Nettó ár:750 Ft
Játékos matricák - Majom
Új Akció -25 %
Termékkód: 8760
Játékos matricázás! Ebben a játékos foglalkoztató füzetben egyszerű képkiegészítő feladatok vicces útvesztők fejtörők és különbségkeresők vidám szí..
750 Ft 999 Ft
Nettó ár:750 Ft
Csu-csu Charlie
Új Akció -75 %
Termékkód: 8759
Stephen King álnéven írt képes mesekönyve remek ajándéklehetőség a rajongók és a rajongók gyerekei számára is. Bob, a vasúti társaság mérnöke külö..
750 Ft 2 990 Ft
Nettó ár:750 Ft
Játékos matricák - cica
Új Akció -25 %
Termékkód: 8758
Ragadj ceruzát! Ebben a játékos foglalkoztató füzetben egyszerű képkiegészítő feladatok vicces útvesztők fejtörők és különbségkeresők vidám színező..
750 Ft 999 Ft
Nettó ár:750 Ft
Paradicsomszósz
Új Akció -57 %
Termékkód: 8756
Olaszország csupa dráma, csupa szerelem, csupa lelkesedés - miért is ne fordulnánk szenvedéllyel az olasz konyha felé?Ebben a könyvben végigkísérh..
2 999 Ft 6 999 Ft
Nettó ár:2 999 Ft
Barátság -Helen Axley ajándékkönyv
Új Akció -50 %
Termékkód: 8758
A Helen Exley ajándékkönyvekben a legszorosabb emberi kapcsolatokról, a szerelemről, a családi és baráti kötelékekről találunk kifejező, örökzöld bölc..
750 Ft 1 499 Ft
Nettó ár:750 Ft
Anyu - Helen Axley ajándékkönyv
Új Akció -50 %
Termékkód: 8757
A Helen Exley ajándékkönyvekben a legszorosabb emberi kapcsolatokról, a szerelemről, a családi és baráti kötelékekről találunk kifejező, örökzöld bölc..
750 Ft 1 499 Ft
Nettó ár:750 Ft
100 Benedek Elek mese
Új Akció -20 %
Termékkód: 8756
Nemzedékek sora nőtt fel Benedek Elek, a nagy mesemondó történetein. A legendás író és mesegyűjtő jóvoltából maradt ránk nemzetünk korábban szájhagyom..
3 200 Ft 3 990 Ft
Nettó ár:3 200 Ft
Agykontroll
Új Akció -20 %
Termékkód: 8758
Bill Hodges, a nyugdíjas zsaru és társa, Holly Gibney egy öngyilkosság ügyében nyomoznak, amelyhez köze lehet Brady Hartsfieldnek, az ördögi Mercedese..
3 200 Ft 3 999 Ft
Nettó ár:3 200 Ft
Nagy leszek Az állatok
Új Akció -37 %
Termékkód: 8757
Mit mond a cica? Mutasd meg a maci hasát! Hol van az elefánt ormánya?Játékos ismerkedés a nagyvilággal, megfigyelés és megismerés, az első szavak ..
750 Ft 1 190 Ft
Nettó ár:750 Ft
Nagy leszek Első szavaim
Új Akció -37 %
Termékkód: 8756
Látod a baba kezét? Mutasd meg a ház ajtaját! Melyik kockán van napocska?Játékos ismerkedés a nagyvilággal, megfigyelés és megismerés, az első sza..
750 Ft 1 199 Ft
Nettó ár:750 Ft
Barátok Helen Exley ajándékkönyv
Új Akció -50 %
Termékkód: 8755
A Helen Exley ajándékkönyvekben a legszorosabb emberi kapcsolatokról, a szerelemről, a családi és baráti kötelékekről találunk kifejező, örökzöld ..
750 Ft 1 499 Ft
Nettó ár:750 Ft
Faludy - Test és lélek
Új Akció -59 %
Termékkód: 8754
Faludy György a múlt század harmincas éveinek végén a világirodalom ezer legszebb versét készült lefordítani. A végül 1988-ban napvilágot látott k..
1 990 Ft 4 800 Ft
Nettó ár:1 990 Ft
Tiszta & zöld
Új Akció -38 %
Termékkód: 8751
Adjunk zöld utat az egészségnek és a boldogságnak! Tudományosan bizonyított, hogy a zöld leveles zöldségek és a gyümölcsök első rangú fitotápanyag-..
2 295 Ft 3 699 Ft
Nettó ár:2 295 Ft
A mélytengeri mentőcsapat és a mogorva hal
Új Akció -79 %
Termékkód: 8750
Amikor a Mélytengeri Mentőcsapat találkozik egy nagyon szomorú arcú halacskával, minden egyes tagja megpróbálja valamilyen módon felvidítani. Vajo..
750 Ft 3 490 Ft
Nettó ár:750 Ft
A mélytengeri mentőcsapat és az utolsó magányos szörny
Új Akció -79 %
Termékkód: 8749
A Mélytengeri Mentőcsapat - eredeti angol nevükön OCTONAUTS - ismerős lehet a hazai tévénézőknek és YouTube felhasználóknak. Néhány évvel ezelőtt ..
750 Ft 3 490 Ft
Nettó ár:750 Ft
Kicsi csacsi és a születésnapi ajándék
Új Akció -80 %
Termékkód: 8748
Kicsi Csacsi legjobb barátjának, Jakinak most van a születésnapja, amire illik ajándékot adni. Íbisz bácsi boltjában rá is talál a legeslegszebb j..
500 Ft 2 490 Ft
Nettó ár:500 Ft
Kicsi csacsi és a rosszcsont madár
Új Akció -80 %
Termékkód: 8747
Kecál madár belevaló fickó: nincs olyan dolog, amihez ne lenne mersze. Átmenni egy keskeny faágon a folyó fölött, felmászni egy magas faház legtet..
500 Ft 2 490 Ft
Nettó ár:500 Ft
A hosszúhajú királykisasszony
Új Akció -80 %
Termékkód: 8746
Volt egyszer egy királylány, aki olyan dús és hosszú hajat hordott, ami végül már csak két nagy bőröndben fért el. Ezeket pedig egy erőművész hord..
500 Ft 2 490 Ft
Nettó ár:500 Ft
A hanta banda - őskori kaland
Új Akció -73 %
Termékkód: 8745
Keselyű Klári és Mackó Lackó barátok. Jól tudják, hogy hazudni nem szabad. De a valóság sokszor olyan unalmas! Úgyhogy egy kis lódítással kiszínezi..
750 Ft 2 790 Ft
Nettó ár:750 Ft
Csibi állatorvos lesz
Új Akció -75 %
Termékkód: 8744
Csibi egy szuper alvópajti, aki egy percig sem habozik, orvosi köpenyt húz, hogy a bajba jutott állatokon segítsen! Csibi alvópajti egy életre szóló..
500 Ft 1 990 Ft
Nettó ár:500 Ft
Csibi tűzoltó lesz
Új Akció -75 %
Termékkód: 8743
Csibi egy szuper alvópajti, aki egy percig sem habozik, tűzoltócsizmát húz, hogy segítsen barátján, Balin!..
500 Ft 1 990 Ft
Nettó ár:500 Ft
My little pony - Kalandos feladványok
Új Akció -37 %
Termékkód: 8740
Oldd meg ezeket a csodás rejtvényeket, és légy részese a mozifilm szuper kalandjainak! Póni barátaid trükkös labirintusokkal, ellenállhatatlan s..
750 Ft 1 199 Ft
Nettó ár:750 Ft
My little pony - The movie
Új Akció -50 %
Termékkód: 8739
Új, sötét erő fenyegeti Ponyville-t, és a hat póni: Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy és Rarity felejthetetlen uta..
1 250 Ft 2 499 Ft
Nettó ár:1 250 Ft
Hello Kitty és a színek habkönyv
Új Akció -53 %
Termékkód: 8738
Puha tapintású lapok, kivehető részekkel. Ismerd meg te is a színeket Hello Kitty segítségével! Az 1-3 éves kicsi gyerekeknek ajánlott habkönyv fejles..
750 Ft 1 599 Ft
Nettó ár:750 Ft
Hello Kitty és a formák habkönyv
Új Akció -53 %
Termékkód: 8737
Puha tapintású lapok, kivehető részekkel. Ismerd meg te is a formákat Hello Kitty segítségével! Az 1-3 éves kicsi gyerekeknek ajánlott habkönyv ..
750 Ft 1 599 Ft
Nettó ár:750 Ft
Hello Kitty és barátai
Új Akció -42 %
Termékkód: 8737
Vízálló, színes, vidám pancsikönyv a legkisebbeknek. Ismerkedj megHello Kitty barátaival!..
750 Ft 1 299 Ft
Nettó ár:750 Ft
Hello Kitti és az állatok
Új Akció -42 %
Termékkód: 8736
Vízálló, színes, vidám pancsikönyv a legkisebbeknek. Ismerkedj meg Hello Kitty kedvenc állataival!..
750 Ft 1 299 Ft
Nettó ár:750 Ft
Hello Kitti és családja
Új Akció -42 %
Termékkód: 8735
Ismerd meg Hello Kitty családját! A csodás képeken keresztül bepillantást nyerhetsz Hello Kitty boldog családjába...
750 Ft 1 299 Ft
Nettó ár:750 Ft
Moha és Páfrány kalandjai
Új Akció -24 %
Termékkód: 8734
A televízióból is jól ismert, népszerű  mesefigurákkal találkozhatnak a legkisebbek, a leporelló színes képeit lapozva...
750 Ft 990 Ft
Nettó ár:750 Ft
Énekelj és tanulj! Sing & learn english
Új Akció -72 %
Termékkód: 8733
Az új és egyedi módszer segítségével a kisgyerek játéknak érzi majd a tanulást, hiszen a zene révén megismerkedhet különböző nyelvekkel és idegen orsz..
750 Ft 2 690 Ft
Nettó ár:750 Ft
Lumpi Lumpi gyógyító meséi - Egy különleges szőnyeg nyomában
Új Akció -66 %
Termékkód: 8732
Kedves, rokonszenves, bajkevero, ám kissé sértodékeny, és... kék pikkely borítja. Ki ne szeretné, ha ilyen sárkány lenne a képzeletbeli barátja? Barti..
750 Ft 2 190 Ft
Nettó ár:750 Ft
Lumpi Lumpi gyógyító meséi - A szörnyű szuri
Új Akció -66 %
Termékkód: 8731
Kedves, rokonszenves, bajkeverő, ám kissé sértődékeny, és  kék pikkely borítja. Ki ne szeretné, ha ilyen sárkány lenne a képzeletbeli barátja?Bar..
750 Ft 2 190 Ft
Nettó ár:750 Ft
Turbó Tomi - 300 dínós matricám
Új Akció -58 %
Termékkód: 8730
Válaszd ki kedvenc matricáidat, díszítsd velük a lovagokról készített rajzaidat vagy a füzeteidet, és találj ki minél több izgalmas őskori kalandot!..
750 Ft 1 790 Ft
Nettó ár:750 Ft
Kismackó mentőszolgálat
Új Akció -62 %
Termékkód: 8729
Kismackó és Kistigris igaz barátok. Kényelmes házban laknak a folyóparton. Egy nap azonban Kistigris megbetegszik....Kismackó és Kistigris igaz baráto..
750 Ft 1 990 Ft
Nettó ár:750 Ft
Kincsvadászat
Új Akció -62 %
Termékkód: 8728
Kismackó üres kézzel tér haza a horgászásból. Barátjával, Kistigrissel gazdagságról ábrándoznak, majd elhatározzák, hogy kincsvadászatra indulnak. Más..
750 Ft 1 990 Ft
Nettó ár:750 Ft
Célvonalban
Új Akció -77 %
Termékkód: 8727
Leo focista. Hideg és ködös reggeleken is hat óra negyvenkor kel, magára kapja a melegítőjét, belebújik az edzőcipőjébe, és végigfut az utcákon a park..
500 Ft 2 190 Ft
Nettó ár:500 Ft
Te... voltál
Új Akció -77 %
Termékkód: 8726
Kyle Chase átlagos amerikai középiskolás egy átlagos amerikai kisvárosban. Értelmetlennek érzi a tanulást, üresnek a családjával folytatott panelpárbe..
500 Ft 2 190 Ft
Nettó ár:500 Ft
Kis hercegnő kifestőkönyv
Új Akció -46 %
Termékkód: 8725
Színes szórakozás több mint 90 oldalon át. Használd fel tetszésed szerint sok-sok matricát!..
750 Ft 1 390 Ft
Nettó ár:750 Ft
Kincsvadászó kalózok kalandjai
Új Akció -62 %
Termékkód: 8724
Rajzos, matricás foglalkoztatókönyv.Oldd meg a vidám kalózos feladatokat! Tépd ki a matricás oldalakat, hogy kéznél legyenek, amikor kiválasztod őket ..
750 Ft 1 990 Ft
Nettó ár:750 Ft
Kínai tudományok és találmányok nagy könyve
Új Akció -50 %
Termékkód: 8723
Amikor Gutenberg feltalálta a cserélhető betűelemekkel való nyomtatást 1450-ben, vajon sejtette-e, hogy a kínai Pi Seng már 400 évvel korábban ismerte..
1 500 Ft 2 990 Ft
Nettó ár:1 500 Ft
rumcájsz
Új Akció -24 %
Termékkód: 8721
Václav Čtvrtek és Radek Pilař cseh szerzőpáros ismert meséinek hőseit; Rumcájszot, Mankát és Csibészkét most kis képeskönyvben láthatja viszont az olv..
750 Ft 990 Ft
Nettó ár:750 Ft
Hello Kitty Útra való Óriás foglalkoztatókönyv
Új Akció -50 %
Termékkód: 8720
Tarts Hello Kitty-vel és barátaival, hiszen sok-sok izgalmas feladat vár megoldásra ebben az extra nagyméretű foglalkoztatókönyvben, és persze a színe..
1 000 Ft 1 990 Ft
Nettó ár:1 000 Ft
Gyermekkert
Új Akció -69 %
Termékkód: 8719
Kevesen tudják, hogy A kincses sziget népszerű írója korának kedvelt költője is volt. Gyermekvers-kötete az elmúlt száz...Kevesen tudják, hogy A kincs..
750 Ft 2 390 Ft
Nettó ár:750 Ft
Színezzünk párban!
Akció -60 %
Termékkód: 8718
Ez a legjobb barátok színezőkönyve. Üljetek le egymással szemben, és színezzétek ki az oldalpárok megegyező rajzait! Lehetnek egyformák - vagy egészen..
1 000 Ft 2 499 Ft
Nettó ár:1 000 Ft
Kísérletezzünk és gondolkozzunk! - Mágnesesség és elektromosság
Akció -50 %
Termékkód: 8717
Öveges professzor arra törekszik, hogy látványos kísérletekkel mutassa meg a legfontosabb elektromos és mágneses jelenségeket. Leghíresebb kísérleteit..
1 250 Ft 2 490 Ft
Nettó ár:1 250 Ft
Az élő fizika
Akció -50 %
Termékkód: 8716
Öveges professzor, a fizika varázslója idős korában fekete keretes szemüveget viselt, így látható legendás tévémsoraiban. Aki elolvassa ezt a könyvet,..
1 250 Ft 2 490 Ft
Nettó ár:1 250 Ft
Lengyel regék és mondák
Akció -60 %
Termékkód: 8716
Az ősi lengyel törzsekről és a középkori lengyel uralkodóházakról szóló történelmi regék és mondák mellett betyár- és ördögtörténetek, legendák és nép..
1 000 Ft 2 490 Ft
Nettó ár:1 000 Ft
Suttogás
Akció -58 %
Termékkód: 8715
„Tudom, ez röhejes. A fény nem tud suttogni. Mégis, akár meg is esküszöm rá, hogy hallottam, amint egy hang engem szólít. Először csak valami fura..
1 000 Ft 2 390 Ft
Nettó ár:1 000 Ft
A pokol hősei
Akció -60 %
Termékkód: 8714
A pokol hősei leírásaBeranabus és Dervish halott. Bec szentségtelen szövetségre lépett Vész herceggel. Kernel megvakult, és akarata ellenére a Földön ..
1 000 Ft 2 490 Ft
Nettó ár:1 000 Ft
Retekorrú király
Akció -24 %
Termékkód: 8713
"Ha virágzik nyáron a retek, kötök a lábamra kereket, kerekes lábon, lábas keréken, vígan karikázok a réten."..
750 Ft 990 Ft
Nettó ár:750 Ft
Áldozat
Akció -49 %
Termékkód: 8712
"Már majdnem kiérek a szabadba, amikor hátborzongató suttogás hangzik fel a hátam mögött. ,,Apróóósááág..." Megfordulok. Nem látok semmit, de tudo..
1 000 Ft 1 980 Ft
Nettó ár:1 000 Ft
Árny
Akció -58 %
Termékkód: 8711
„Emberi szivacs vagyok, aki emlékeket szív magába. Képességemre csak kevéssel újjászületésem után jöttem rá. Győzelmünk éjszakáján hosszan ölelgettük ..
1 000 Ft 2 390 Ft
Nettó ár:1 000 Ft
Farkassziget
Akció -58 %
Termékkód: 8710
Mialatt a titokzatos Árny démonokat toboroz hadseregébe, Grubbs és csapata elkeseredetten igyekszik kideríteni, mivel is áll szemben. Ám amikor eg..
1 000 Ft 2 390 Ft
Nettó ár:1 000 Ft
A vámpír inasa
Akció -60 %
Termékkód: 8709
Darren Shan hétköznapi iskolásgyerek volt - míg el nem ment a Rémségek Cirkuszába. Most, miközben új, vámpírinasi életével viaskodik, kétségbeeset..
1 000 Ft 2 499 Ft
Nettó ár:1 000 Ft
A végzet fiai
Akció -58 %
Termékkód: 8708
..
1 000 Ft 2 390 Ft
Nettó ár:1 000 Ft
Démontolvaj
Akció -60 %
Termékkód: 8707
Amikor Kernel Fleck öccsét elrabolják a démonok, kénytelen utána menni, hogy megkeresse. A Démonvilág minden képzeletet felülmúló veszélyekkel teli un..
1 000 Ft 2 499 Ft
Nettó ár:1 000 Ft
A vámpír herceg
Akció -60 %
Termékkód: 8706
A vámpír herceg nagy vízválasztó a 12 kötetes sorozat történetében. Egyfelől ezzel zárul le A Vámpírok Hegye-trilógia, másrészt ez az utolsó ..
1 000 Ft 2 499 Ft
Nettó ár:1 000 Ft
Rémségek cirkusza
Akció -60 %
Termékkód: 8705
Darren Shan átlagos iskolás fiú mindaddig, amíg meghívást nem kap a Rémségek Cirkuszába... amíg nem találkozik Madame Octával... amíg szemtől szembe n..
1 000 Ft 2 499 Ft
Nettó ár:1 000 Ft
Vérfüred
Akció -54 %
Termékkód: 8704
Dervish Gradyt lidérces álmok kínozzák, amióta visszatért a Démonvilág univerzumából, de Grubbs nagyon vigyáz nagybátyjára. Megpróbálnak normális, dém..
1 000 Ft 2 190 Ft
Nettó ár:1 000 Ft
Az árnyak ura
Akció -58 %
Termékkód: 8703
„Mostantól itt minden az Árnyak Urának tartozik engedelmességgel – mondta Steve halkan. – Ez itt már az én világom…”Darren Shan hazamegy. A világ, ame..
1 000 Ft 2 390 Ft
Nettó ár:1 000 Ft
Csókolj még
Akció -57 %
Termékkód: 8702
Szele Ágnes válogatása alapján összeállított szerelmes szonetteket tartalamzó kis könyv. A könyvet Polányi Rita illusztrálta.A tartalomból:Dante Aligh..
500 Ft 1 150 Ft
Nettó ár:500 Ft
Földrajzi atlasz a középiskolák számára
Akció -57 %
Termékkód: 8701
Az atlasz a térképkészítés legjobb hagyományait megőrizve ismerteti meg a középiskolai tanulókkal napjaink bonyolult világát. Az Északi-sarktól a ..
990 Ft 2 290 Ft
Nettó ár:990 Ft
Állatok a múzeumban - Két egér kalandjai
Akció -78 %
Termékkód: 8699
A Múzeumi Egér és unokatestvére éjszakánként a múzeum termeit járják. Képeket, szobrokat néznek, közben pedig a művészetről beszélgetnek. Kis művé..
500 Ft 2 300 Ft
Nettó ár:500 Ft
Mindennek a kék málna az oka - Lumpi Lumpi gyógyító meséi
Akció -66 %
Termékkód: 8698
Kedves, rokonszenves, bajkeverő, ám kissé sértődékeny, és... kék pikkely borítja. Ki ne szeretné, ha ilyen sárkány lenne a képzeletbeli barátja? B..
750 Ft 2 190 Ft
Nettó ár:750 Ft
A fényűzés kora - felnőtt kifestő
Akció -71 %
Termékkód: 8696
Az art deco jóval több, mit csupán egy stílus a sok közül. Franciaországból indult, és az 1930-as évekre meghódította az egész világot. Hatása meg..
1 000 Ft 3 499 Ft
Nettó ár:1 000 Ft
A tervező álma - felnőtt kifestő
Akció -71 %
Termékkód: 8695
William Morris nagyon sokat tett azért, hogy kellemesebben érezhessük magunkat otthonunkban. Arra törekedett, hogy a nyomasztó szürkeség helyét él..
1 000 Ft 3 499 Ft
Nettó ár:1 000 Ft
Sárkánytan - felnőtt kifestő
Akció -60 %
Termékkód: 8694
"Sárkányok tanulmányozásakor fontos, hogy különbséget tudjunk tenni az egyes alfajok között, hiszen ezen múlhat, hogy egy érdekes, új barátra lelü..
1 000 Ft 2 499 Ft
Nettó ár:1 000 Ft
Madarak és pillangók - felnőtt kifestő
Akció -67 %
Termékkód: 8693
A RAGYOGÓ SZÍNEK - SEGÍTŐ SZÁMOK című sorozat kötetei nyugtató hatású élményt és egyben könnyített megoldást kínálnak azoknak, akik úgy érzik, nin..
1 000 Ft 2 999 Ft
Nettó ár:1 000 Ft
Barátaink, az állatok - felnőtt kifestő
Akció -67 %
Termékkód: 8692
Színezd ki a képeket a megadott színkód alapján, vagy akár önállóan, saját ötleteid szerint! Akár színes ceruzát, akár filctollat, zsírkrétát vagy..
1 000 Ft 2 999 Ft
Nettó ár:1 000 Ft
Virágok és mandalák - felnőtt kifestő
Akció -67 %
Termékkód: 8691
A népszerű kavicsfestő művész, F. Sehnaz Bac különleges alkotásait nap nap után több mint félmillió követője csodálja Facebook-oldalán. Művei alap..
1 000 Ft 2 999 Ft
Nettó ár:1 000 Ft
Atlantisz - Felnőtt kifestő
Akció -71 %
Termékkód: 8690
William Morris nagyon sokat tett azért, hogy kellemesebben érezhessük magunkat otthonunkban. Arra törekedett, hogy a nyomasztó szürkeség helyét él..
1 000 Ft 3 499 Ft
Nettó ár:1 000 Ft
Az erdő nappal és éjjel
Akció -40 %
Termékkód: 8689
Bolygónk élővilága egyedülálló látványként tárul elénk, a panorámaképek színes rajzain feltárul a természet. Járd be az északi félteke erdőit, és ..
1 500 Ft 2 490 Ft
Nettó ár:1 500 Ft
Utazz 80 mesével a Föld körül
Akció -20 %
Termékkód: 8688
Öt kontinens népszerű meséiből válogattuk gyűjteményünket. Olyan mesékből, amelyek évezredeken át formálódtak, szájról szájra járva gazdagodtak, míg v..
3 990 Ft 4 990 Ft
Nettó ár:3 990 Ft
Unicorns Stickers
Akció -20 %
Termékkód: 8687
Szebbnél-szebb unikornisok várják, hogy feldíszítsd őket! Rengeteg matrica lesz ebben a segítségedre, induljon hát a móka!..
1 350 Ft 1 690 Ft
Nettó ár:1 350 Ft
Tudástár - Fedezzük fel a világunkat!
Akció -20 %
Termékkód: 8686
Mindent tudni akarsz a világunkról? Érdekel a történelem, a földrajz, az állatvilág? Szeretnéd egyetlen kötetből csillapítani tudásszomjadat? Akkor ez..
3 190 Ft 3 990 Ft
Nettó ár:3 190 Ft
Tudástár - Fedezzük fel az emberi testet
Akció -20 %
Termékkód: 8685
Egy könyv, amely tetőtől talpig az emberi testről szól, rendkívül alaposan mutatja be az emberi test működését, a legegyszerűbb sejttől egészen a legö..
3 190 Ft 3 990 Ft
Nettó ár:3 190 Ft
Tudástár - Fedezzük fel az ókor történelmét
Akció -20 %
Termékkód: 8684
Az emberiség történelmének kezdete és az első nagy civilizációk kialakulása rendkívül érdekes időszak. Könyvünk a Föld kialakulásával kezdődik, bemuta..
3 190 Ft 3 990 Ft
Nettó ár:3 190 Ft
Tudástár - Fedezzük fel az állatok világát!
Akció -20 %
Termékkód: 8683
Mindent tudni akarsz az állatokról? Szeretnéd megismerni a legérdekesebb élőlényeket és élőhelyüket? Érdekelnek a szokásaik és a megjelenésük? Akkor e..
3 190 Ft 3 990 Ft
Nettó ár:3 190 Ft
Virágok 2021
Akció -24 %
Termékkód: 98741
Szép és különleges virágokat bemutató naptár, neves fotósok alkotásai a Depositphoto jóvoltából. Középen összefüggő kétoldalas poszternaptár a 2022-es..
750 Ft 990 Ft
Nettó ár:750 Ft
A tökéletes kiskutya - A legjobb barát
Akció -20 %
Termékkód: 8681
utyát tartani remek dolog! Ám nem mindenki teheti meg, hogy hazavisz egy igazi kiskutyát, de miért ne tarthatnál virtuális kedvencet? Róla is gondosko..
3 200 Ft 3 990 Ft
Nettó ár:3 200 Ft
Vadász 2021
Akció -24 %
Termékkód: 98831
A naptár oldalain havonta megjelenő kis és nagyvadakat láthatunk. A vadászok mindenesetre szeretni fogják. A középső oldalon egy összefüggő, kétoldala..
750 Ft 990 Ft
Nettó ár:750 Ft
Szórakoztató tudomány - Utazás az Univerzumban
Akció -20 %
Termékkód: 8680
Tudj meg mindent az Univerzumról! A születése előtt nem volt semmi: sem tér, sem bolygók… még idő sem! El tudod képzelni? Ebben a könyvben sok mindent..
2 790 Ft 3 490 Ft
Nettó ár:2 790 Ft
Természet 2021
Akció -24 %
Termékkód: 98821
A naptár a hónapok felett kivételes szépségű természeti helyeket tartalmaz, amelyet magunk is szívesen megtekintenénk. Középen egy összefüggő, kétolda..
750 Ft 990 Ft
Nettó ár:750 Ft
Receptek 2021
Akció -24 %
Termékkód: 98811
A naptár egy híres étel fotóját mutatja meg a hónapok felett és hogy még érdekesebb legyen, az adott étel receptje is megtalálható minden oldalon. Köz..
750 Ft 990 Ft
Nettó ár:750 Ft
Magyarország 2021
Akció -24 %
Termékkód: 98801
Kis hazánk nevezetes tájait és épületeit bemutató naptár. Minden hónapban egy nevezetes épület. Középen egy összefüggő, kétoldalas poszternaptár talál..
750 Ft 990 Ft
Nettó ár:750 Ft
Szórakoztató tudomány - Az ókori Egyiptom
Akció -20 %
Termékkód: 8679
Utazás a történelem fényes korszakába. Jártál már Egyiptomban? Láttad a piramisokat? Esetleg hallottál Réről, II. Ramszeszről vagy Tutanhamonról? Ebbe..
2 790 Ft 3 490 Ft
Nettó ár:2 790 Ft
Lovak 2021
Akció -24 %
Termékkód: 98781
Magyar és egyéb nemzetek telivéreit bemutató naptárunkat ajánljuk a lovak és lovassportok rajongóinak. Kiváló lovakban gyönyörködhetnek havonta. Közép..
750 Ft 990 Ft
Nettó ár:750 Ft
Szórakoztató tudomány - Az emberi test csodája
Akció -20 %
Termékkód: 8678
Tudod, mi a legcsodálatosabb szerkezet a Földön? Az emberi test! Ebben a könyvben egy csodálatos utazásra hívunk, hogy felfedezd Te is, miért olyan le..
2 790 Ft 3 490 Ft
Nettó ár:2 790 Ft
Mozdonyok 2021
Akció -24 %
Termékkód: 98731
Modern és a régmúlt vasúti járműveit bemutató naptár középen kétoldalas, összefüggő 2022-es poszternaptárral. A naptár magyar névnapos kivitelű és mut..
750 Ft 990 Ft
Nettó ár:750 Ft
Macskák 2021
Akció -24 %
Termékkód: 98791
Macska, cirmos, cica, ki hogyan hívja kedvencét, a közös bennük, hogy rendkívül fotogének és tudják magukról, hogy szépek, ezért aztán pózolnak akár a..
750 Ft 990 Ft
Nettó ár:750 Ft
Kutyák 2021
Akció -24 %
Termékkód: 98771
A házi kedvencekről készült falinaptárunk különböző fajtiszta kutyákat mutat be a hónapok felett. Külünböző élethelyzetben mutatják meg magukat a kuty..
750 Ft 990 Ft
Nettó ár:750 Ft
Futball 2021
Akció -24 %
Termékkód: 98761
Napjaink legmenőbb focistáit bemutató naptár, minden hónapban egy nagyszerű játékos fotója vagy meccsjelenete jelenik meg a hónapok felett. Középen eg..
750 Ft 990 Ft
Nettó ár:750 Ft
Álompartok 2021
Akció -24 %
Termékkód: 98751
Álmaink tengerpartjai, égszínkék óceán, pálmafák, nyugalom. Kiváló tengerparti képeket felvonultató naptár középen egy összefüggő kétoldalas poszterna..
750 Ft 990 Ft
Nettó ár:750 Ft
Mindentudók klubja 9. - II. Ramszesz íja
Akció -20 %
Termékkód: 8676
Mi történik, ha egy régészházaspár meghívást kap egy ásatásra? Természetesen viszik magukkal a gyerekeiket is! Igen ám, de mihez kezd magával három ki..
2 390 Ft 2 990 Ft
Nettó ár:2 390 Ft
Mindentudók klubja 8. - Kleopátra bosszúja
Akció -20 %
Termékkód: 8675
Mi történik, ha egy régészházaspár meghívást kap egy ásatásra? Természetesen viszik magukkal a gyerekeiket is! Igen ám, de mihez kezd magával három ki..
2 390 Ft 2 990 Ft
Nettó ár:2 390 Ft
Mindentudók klubja 6. - Kaland a Louvre-ban
Akció -20 %
Termékkód: 8673
Mi történik, ha egy régészházaspár meghívást kap egy ásatásra? Természetesen viszik magukkal a gyerekeiket is! Igen ám, de mihez kezd magával három ki..
2 390 Ft 2 990 Ft
Nettó ár:2 390 Ft
Mindentudók klubja 5. - A sivatagi expedíció
Akció -20 %
Termékkód: 8672
Mi történik, ha egy régészházaspár meghívást kap egy ásatásra? Természetesen viszik magukkal a gyerekeiket is! Igen ám, de mihez kezd magával három ki..
2 390 Ft 2 990 Ft
Nettó ár:2 390 Ft
Mindentudók klubja 4. - A Nílus kincse
Akció -20 %
Termékkód: 8671
Mi történik, ha egy régészházaspár meghívást kap egy ásatásra? Természetesen viszik magukkal a gyerekeiket is! Igen ám, de mihez kezd magával három ki..
2 390 Ft 2 990 Ft
Nettó ár:2 390 Ft
Mindentudók klubja 3. - A szfinx titka
Akció -20 %
Termékkód: 8670
Mi történik, ha egy régészházaspár meghívást kap egy ásatásra? Természetesen viszik magukkal a gyerekeiket is! Igen ám, de mihez kezd magával három ki..
2 390 Ft 2 990 Ft
Nettó ár:2 390 Ft
Mindentudók klubja 10. - Anubisz ládája
Akció -20 %
Termékkód: 8668
Mi történik, ha egy régészházaspár meghívást kap egy ásatásra? Természetesen viszik magukkal a gyerekeiket is! Igen ám, de mihez kezd magával három ki..
2 390 Ft 2 990 Ft
Nettó ár:2 390 Ft
Mindentudók klubja 1. - Tutankhamon átka
Akció -20 %
Termékkód: 8667
Mi történik, ha egy régészházaspár meghívást kap egy ásatásra? Természetesen viszik magukkal a gyerekeiket is! Igen ám, de mihez kezd magával három ki..
2 390 Ft 2 990 Ft
Nettó ár:2 390 Ft
Mindent tudni akarok! - Az emberi test
Akció -20 %
Termékkód: 8664
Hogyan épülnek fel az emberi test részei? Hogyan rendszerezhetők a szerveink? Mindezt megtudhatjuk ebből a könyvből, amely szemléletes, áttekinthető f..
3 190 Ft 3 990 Ft
Nettó ár:3 190 Ft
Mindent tudni akarok! - Bűvészkönyv
Akció -20 %
Termékkód: 8663
A legjobb trükkök tárházát tartod a kezedben. Eltüntethetsz, majd újra elővarázsolhatsz különféle tárgyakat, sőt a levegőbe is emelheted őket. Kitalál..
3 190 Ft 3 990 Ft
Nettó ár:3 190 Ft
Minden napra ... 365 érdekes állat
Akció -20 %
Termékkód: 8661
Az év minden napjára elrejtettünk egy-egy állatot ebben a könyvben. Így mire a könyv végére érsz, garantáltan ismerni fogsz 365 féle állatot. Vajon me..
3 190 Ft 3 990 Ft
Nettó ár:3 190 Ft
Klasszikusok kicsiknek - Tamás bátya kunyhója
Akció -20 %
Termékkód: 8659
Ismered a történeteket, hallottad már valahol, vagy láttad filmen, rajzfilmen. De olyan jó újra elolvasni ezeket az örök életű klasszikusokat! ..
1 990 Ft 2 490 Ft
Nettó ár:1 990 Ft
Klasszikusok kicsiknek - A kincses sziget
Akció -20 %
Termékkód: 8658
Ismered a történeteket, hallottad már valahol, vagy láttad filmen, rajzfilmen. De olyan jó újra elolvasni ezeket az örök életű klasszikusokat!..
1 990 Ft 2 490 Ft
Nettó ár:1 990 Ft
Klasszikusok kicsiknek - 80 nap alatt a Föld körül
Akció -20 %
Termékkód: 8657
Ismered a történeteket, hallottad már valahol, vagy láttad filmen, rajzfilmen. De olyan jó újra elolvasni ezeket az örök életű klasszikusokat!..
1 990 Ft 2 490 Ft
Nettó ár:1 990 Ft
Kicsik színezője - Lámák
Akció -20 %
Termékkód: 8656
Imádod a kifestőket, amiből soha nem elég? Most egy igazán izgalmas sorozat került a kezedbe, hiszen több témakörben is sok-sok képet készíthetsz. Ha ..
550 Ft 690 Ft
Nettó ár:550 Ft
Képes történelmi atlasz
Akció -20 %
Termékkód: 8655
Azóta, hogy az első civilizációk létrejöttek Egyiptom és Mezopotámia folyóvölgyeiben, több mint hatezer év telt el. Ezalatt rengeteg minden történt az..
3 590 Ft 4 490 Ft
Nettó ár:3 590 Ft
Jules Verne
Akció -20 %
Termékkód: 8654
Ebben a kötetben Jules Verne francia író, költő, tudományos ismeretterjesztő szerző három legnépszerűbb regényének feldolgozását olvashatjuk. A világ ..
3 990 Ft 4 990 Ft
Nettó ár:3 990 Ft
Házi színpad - Rút kiskacsa
Akció -20 %
Termékkód: 8653
Játszd el a mesét egy csodálatos házi színpadon. Állítsd össze a színházat, mozgasd a szereplőket, helyezd el a díszleteket, majd kezdődhet a játék!..
1 590 Ft 1 990 Ft
Nettó ár:1 590 Ft
Építs űrgépeket!
Akció -20 %
Eleven mesék - Az unikornis és a narvál
Akció -20 %
Termékkód: 8647
Nyisd fel a könyv borítóját, lapozgass benne: máris megelevenedik előtted egy csodálatos mesevilág! A történeteket már hallottad, ismerheted valahonna..
1 030 Ft 1 290 Ft
Nettó ár:1 030 Ft
Eleven mesék - Karácsony az erdőben
Akció -20 %
Termékkód: 8646
Nyisd fel a könyv borítóját, lapozgass benne: máris megelevenedik előtted egy csodálatos mesevilág! A történeteket már hallottad, ismerheted valahonna..
1 030 Ft 1 290 Ft
Nettó ár:1 030 Ft
Eleven mesék - Hencegő dinoszaurusz
Akció -20 %
Termékkód: 8645
Nyisd fel a könyv borítóját, lapozgass benne: máris megelevenedik előtted egy csodálatos mesevilág! A történeteket már hallottad, ismerheted valahonna..
1 030 Ft 1 290 Ft
Nettó ár:1 030 Ft
Eleven mesék - Boldog hóember
Akció -20 %
Termékkód: 8644
Nyisd fel a könyv borítóját, lapozgass benne: máris megelevenedik előtted egy csodálatos mesevilág! A történeteket már hallottad, ismerheted valahonna..
1 030 Ft 1 290 Ft
Nettó ár:1 030 Ft
Karácsonyi csodás mesék
Akció -25 %
Termékkód: 79541
Karácsonyi csodás mesékTöltse együtt az ünnepeket szép és tanulságos karácsonyi mesékkel. Igazi történetek, amelyek a jóra tanítják a gyerekeket...
1 500 Ft 1 990 Ft
Nettó ár:1 500 Ft
KIS KARÁCSONY, NAGY KARÁCSONY - Mondókáskönyv (leporelló)
Akció -20 %
Termékkód: 8638
A klasszikus karácsonyi mondókákat Mester Kata grafikus tündéri rajzai teszik még szerethetőbbé...
800 Ft 999 Ft
Nettó ár:800 Ft
A természetes babaételek nagykönyve - Pürék, falatkák, fogások piciknek és kicsiknek
Akció -20 %
Termékkód: 8637
Okleveles dietetikusként Stephanie Middleberg arra tette fel az életét, hogy minél több embert tanítson meg egészségesen étkezni, édesanyává válása ót..
3 600 Ft 4 500 Ft
Nettó ár:3 600 Ft
A 28 napos DASH-diéta és fogyókúraprogram
Akció -20 %
Termékkód: 8636
A DASH-diéta segítségével csökkenthetjük testsúlyunkat és magas vérnyomásunkat, ám a tartós siker eléréséhez nem elég a kiegyensúlyozott táplálkozás. ..
3 600 Ft 4 500 Ft
Nettó ár:3 600 Ft
A remény rabjai - Kisregények
Akció -20 %
Termékkód: 8635
Mit tehet a fogoly, ha életfogytiglanra ítélik? Ha senki sem hiszi el, hogy ártatlan? Miben bízzon? A kegyelemben? A szökésben? Megannyi kérdés, amely..
3 520 Ft 4 399 Ft
Nettó ár:3 520 Ft
Eltűnök a sötétben - Egy nő megállíthatatlan hajszája a Kaliforniai Gyilkos után
Akció -30 %
Termékkód: 8634
Egy rejtélyes és erőszakos bűnöző ötven betöréses nemi erőszakot követett el és legalább tíz embert gyilkolt meg Kalifornia különböző városaiban az 19..
3 150 Ft 4 499 Ft
Nettó ár:3 150 Ft
Az állatok nagy könyve
Akció -20 %
Termékkód: 8633
Te is az állatok szerelmese vagy? Akkor ez a könyv pont Neked készült! Rengeteg új információval gazdagodhatsz belőle. Hatalmas könyv, amely élőhely s..
3 990 Ft 4 990 Ft
Nettó ár:3 990 Ft
1000 érdekesség az állatokról
Akció -20 %
Termékkód: 8632
Kalandozzunk együtt az állatok világában! Ennek a csodálatos könyvnek köszönhetően időutazást tehetünk a prehisztorikus korokba, ahol megismerkedhetün..
3 990 Ft 4 990 Ft
Nettó ár:3 990 Ft
Kötés északi módra
Akció -69 %
Termékkód: 8631
A kötet Hilary Grant saját tervezésű, skót ruhakollekciójának legnépszerűbb mintáiból és izgalmas új dizájnjaiból 30 színpompás kézi kötésű modellt ad..
1 490 Ft 4 800 Ft
Nettó ár:1 490 Ft
Főzz! – Infografikai szakácskönyv
Akció -73 %
Termékkód: 8630
Tökéletes receptek grillezéshez, a szusikészítés trükkjei vagy éppen a megfelelő bor kiválasztása a vacsorához – ilyen és ehhez hasonló..
1 590 Ft 5 990 Ft
Nettó ár:1 590 Ft
Csúcsformában
Akció -63 %
Termékkód: 8629
"Folyamatos pörgés az életem: szerepek, filmek, bemutatók, utazások, határidők, megbeszélések. Mindenki a barátom és én mindenki barátja vagyok: kaszk..
1 490 Ft 3 990 Ft
Nettó ár:1 490 Ft
Bruce Springsteen - Amerikában születtem
Akció -70 %
Termékkód: 8628
A Rolling Stone magazin szerint a kötet meglepően eredeti memoár, ami magasan kitűnik a rockéletrajzok közül. Először is azért, mert Springsteen tud í..
1 490 Ft 4 990 Ft
Nettó ár:1 490 Ft
A Fellside börtön
Akció -75 %
Termékkód: 8627
Jess Moulson egy kórházi ágyon tér magához. Egy tűzesetben megégett az arca, ő azonban nem emlékszik semmire. Arra sem, hogy állítólag kábítószeres má..
990 Ft 3 990 Ft
Nettó ár:990 Ft
Szívem és egyéb fekete lyukak
Akció -78 %
Termékkód: 8626
A történetben két tizenéves, Aysel Seran és Roman Franklin egy online oldalon találkozik, ahol öngyilkossághoz keresnek partnert maguknak (ilyen oldal..
750 Ft 3 400 Ft
Nettó ár:750 Ft
Kezdd újra!
Akció -79 %
Termékkód: 8625
A sikeres élet új fogalma már nem a pénzhez és a hatalomhoz kötődik. A Harmadik Mérce a jóllét, a bölcsesség és a csodák megélése.A könyv a siker új d..
750 Ft 3 490 Ft
Nettó ár:750 Ft